Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 10% ALENNUS NORMIHINTAISISTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Herra Halmon kanssa taas rellestämässä Naantalin Targetilla. Tällä kertaa myös videolle simppelimpää vetoa, joka on hyvin iskettävissä myös vähemmän taustaa omaavien kiertoon.

3 liikettä, joissa 4×10 pakkotoistoilla täyteen. Periaatteessa pitäisi saada noin 70% itse ja loput pakoilla, sitä varten jokaiseen sarjaan pudotetaan 10kg. Tässä treenissä on kuitenkin niin kova tahti, ettei mekään kyetty pitämään omia toistoja tarpeeksi korkealla pudotuksista huolimatta, vaan pakkoja  sitten paukutettiin oikein urakalla.

Ylätaljassa pointtina on etuperin vetää hieman viistosta enemmän keskiselän lihaksilla, ei niinkään suoraan ylhäältä latsipainotteisesti. Kun taas käännytään ympäri, saadaan suoraan ylhäältäveto mukaan. Setin kolmas liike on alatalja, jossa edelleen sama periaate pudotuksien sekä pakkojen kanssa.

Treenissä olisi suotavaa pitää armoton tahti, paine pitää säilyttää koko setin läpi, se onkin varsin haastavaa kun sitä painetta sitten pukkaa sinne melkoista vauhtia. Kun selkä menee kunnon paineeseen, on sen liikuttaminen ja supistaminen entistä hankalampaa, joka tekee tästä treenistä yllättävän raskaan kokonaisuudessaan. Tämän päälle ei muuta tarvitse, tosin Antti vetää vielä loppuun pari sarjaa räkkivetoa.

Jos olet ihan aloittelija, valitse painot niin, ettei pakkotoistoja tarvitse tehdä, jos taas olet jo kokenut, niin täysiä tulta päin ja tehokkaasti supistellen kaverin avustuksella toistot täyteen.

Introssa pohdintaa tulevista kisoista, Antin dieetistä sekä muumeista.

Videon jälkeen zekkaamaan hullun kovat lisäravinnetarjoukset Fitnesstukulta.

- mainos -

Edellinen artikkeliRich Piana lomamatkalla Meksikossa
Seuraava artikkeliIFBB Pro Roman Fritz treenaa jalkoja