Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Yksi parhaista ideoista lisäravinteissa on käyttää intrajuomaa, eli treenin aikana nopeaa hiilaria, joka blokkaa kortisolia ja nostaa verensokerit. Samalla sitten supernopeita vapaita aminohappoja tai BCAA koneeseen.

Ultimate EAA Complex on laadukas EAA-tuote, joka koostuu välttämättömistä aminohapoista (EAA, essential amino acids) ja Wellmune®-beetaglukaanista. Tämä innovatiivinen tuote edistää lihaskasvua, vahvistaa vastustuskykyä ja nopeuttaa palautumista.
EAA+ Amino sisältää välttämättömiä aminohappoja vapaassa muodossa. Välttämätön tarkoittaa, että kehomme ei kykene tuottamaan näitä aminohappoja itse, vaan ne tulee saada ravinnosta. Vapaa muoto tarkoittaa, että jokainen aminohappo on lisätty erikseen, erona proteiinipulveriin, jossa ne ovat ketjuina. Tämä tarkoittaa, että kehon ei tarvitse ensin hajottaa aminohappoja, vaan ne pääsevät imeytymään suoraan.
Välttämättömien aminohappojen on osoitettu olevan tärkeimmät aminohapot lihasten palautumiskyvyssä ja lihaskasvun stimuloimisessa.
Chained Nutritionin EAA Hardcore on erittäin korkealaatuinen EAA-valmiste. Jokainen annos antaa täydet 10 g EAA:ta vapaassa muodossa. Tästä seitsemän grammaa on haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).
Kokemus osoittaa, että tauriini toimii inhibitorisena välittäjänä keskushermostossa, hidastaen aivojen hermosolujen stimulaatiota mikä tarkoittaa teoriassa, että tauriini voi ajoittain sulkea pois tarpeettomat hermosignaalit. Tämä yksinkertaistaa ja lyhentää aivojen erotteluprosesseja. Pitkässä juoksussa oleellisimmat signaalit vahvistuvat ja fokus paranee. Ominaisuus, jota monet treenaavat ihmiset ympäri maailmaa osaavat arvostaa!
BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-Leusiinista, L-Isoleusiinista ja L-Valiinista. Chained Nutritionin BCAA Hardcore on tiivistetty aminohappolisä jauhemuodossa, joka sisältää näitä kaikkia kolmea aminohappoa. BCAA Hardcore ei sisällä lainkaan hiilihydraatteja tai sokereita. Tuotteen raaka-aineet ovat korkeinta laatua: aminohapot ovat vapaassa muodossa, mikä parantaa niiden imeytymistä ja vaikutusta. BCAA:n lisäksi tuote sisältää L-Glutamiinia vapaassa muodossa!
Kaikki Octanen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne ovat lihasten käytettävissä todella nopeasti. Nopea imeytyminen merkitsee parempaa insuliinin vapautumista, voimakasta proteiinisynteesin stimulaatiota ja parempaa lihaskasvua.
- mainos -

Edellinen artikkeliReeniä ja hajonnut yz450f
Seuraava artikkeliPARKKIPAIKAN SISUSTUS JATKUU | PtVatanen