Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Ei näilä nyt sentään ateriaa korvata, mutta sisältää kuitenkin hyödyllisiä ainesosia paikkaamaan menossa ateroioita. Maut suklaa, mansikka ja vanilja.

FOOD on laktoositon maitopohjainen ateriajuoma, jossa on suklaan maku. Se on rikastettu vitamiineilla ja kivennäisaineilla. Täydellinen nopeaa ateriaa varten tai vaihtoehtona tavalliselle aterialle, kun yrität vähentää energiansaantia. Sitä on saatavana useissa todella herkullisissa mauissa ja 12 kpl pakkauksessa.

  • Todella herkullinen ateriankorvike
  • Maitopohjainen mutta laktoositon
  • Rikastettu vitamiineilla ja kivennäisaineilla
  • Myös herkullinen välipalana

Aika syödä, mutta haluat jotain josta saat enemmän kuin proteiinijuomasta tai tavallisesta patukasta? Barebellsin FOOD on valmiiksi sekoitettu ateriajuoma, joka on täydellinen sekä välipalana että vaihtoehtona yksittäisten aterioiden korvikkeena, jos haluat vähentää kaloreita.

FOOD sisältää kaiken tärkeän, mitä tavallisessa ateriassa on. Siksi FOOD sisältää kaikki tärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet, joita keho tarvitsee, tasapainoisina määrinä. Voit siis hyvillä mielin korvata jonkin päivän pääaterioista FOODilla vähentääksesi kalorien saantia samalla kun voit olla varma, että keho saa kaiken tarvitsemansa.

FOOD on maitopohjainen mutta laktoositon ja sisältää laktaasia. Yksi täysi annos tarjoaa myös runsaat 34 g korkealaatuista proteiinia. FOOD toimitetaan kätevässä pullossa, jonka voit helposti ottaa mukaasi minne tahansa. Sitä voidaan juoda sellaisenaan, mutta se on parhaimmillaan jääkaappikylmänä. Muista ravistaa pulloa kunnolla ennen käyttöä. Hyvää ruokahalua!

Edellinen artikkeliPodcast 151 // 2x overall champ Antti Halmo
Seuraava artikkeliPro Podi #1 – Dopingin käyttö SFU:ssa, käryt ja genetiikka

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here