Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 10% ALENNUS NORMIHINTAISISTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Biotechin ravinteet alennuksessa. Tribulus kannattaa skippaa, muuten hyviä.

Biotechin Mega Fat Burner tukee sinua dieetillä juuri niissä vaikeimmissa asioissa: tuotteen sisältämä kromi hillitsee makeanhimoa ja edistää rasva-aineenvaihduntaa, piristää ja auttaa jaksamaan treeneissä myös kalorialijäämällä ja sillä on energiankulutusta lisäävä termogeeninen vaikutus, vihreä tee hillitsee ruokahalua ja L-karnitiini auttaa muuttamaan kehon rasvaa treeneissä käytettäväksi polttoaineeksi.
ZMB sisältää klassisen kombon magnesiumia, sinkkiä ja B6-vitamiinia. Nämä ainesosat liittyvät moniin tärkeisiin terveysvaikutuksiin ja ZMA on nykyään hyvin arvostettu lisäravinne. ZMB kohdalla yksi kapseli päivässä riittää.
Suurin osa rasvanpolttajista on kapselimuodossa ja vaikka tämä on sinällään hyväksi todettu ja testattu muoto, asettaa tämä joitakin rajoituksia. Jauheena olevaan tuotteseen, kuten Black Burn Powder, saadaan mukaan useampia ainesosia ja niiden pitoisuus saadaan riittävän korkeaksi ilman, että sinun tarvitsee nieleskellä kourallinen kapseleita. Black Burn Powder sisältää hyvin kattavan listan ainesosia ja on kehittynyt tuote. - mainos -

Edellinen artikkeliVILKKILÄ – ROAD TO IRONMAN #1
Seuraava artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely | Ossi Riekkinen