Keskustelu

Workout: WARM UP! Warm up the shoulders and joints, get a good sweat going!

Wake everything up, and get the whole back firing, warm up with Lat Pull-downs and Pull-Ups

Lat Pull Downs 3-4 sets | 10-12 Reps

Pull-Ups
– regular pull-ups or assisted 3-4 sets | 10-12 Reps

1. Single Arm Rows (grip low, focusing on the lower Lat)
– 4×8-12 (pyramid up in weight, decrease reps each set)

2. T-Bar Rows (wide gripe, working upper back)
– 4×8-12 (pyramid up in weight, decrease reps each set)

3. Reverse Grip Lat Pull Downs
– 4×8-12 (pyramid up in weight, decrease reps each set)

4. Bent Over Rows
– 4×8-12 (pyramid up in weight, decrease reps each set)
– Watch my form and explanation on the two different angles for bent over rows. Your back is going to be stronger or more dominant in one of these positions. Work on the angle that is HARDER! If it is harder to do, it means it is something you need to work on. This philosophy of “doing the hard stuff” is what will change your physique and bring up those lagging muscle groups.

Complete vitamin & mineral, 60 tabs + Omega-3, 120 caps -46%

Complete on täydellinen vitamiini/mineraalilisä, joka imeytyy todella tehokkaasti. Erinomainen sinulle, jolla on vaikeuksia saada ruoasta tarpeeksi vitamiineja ja mineraaleja tai sinulle jolla on suurempi tarve johtuen stressistä, sairaudesta, dieetistä tai kovasta treenistä.

Vain pieni vitamiinin tai mineraalin puute voi vähentää suorituskykyämme voimakkaasti ja yleisterveys kärsii. On hyvä muistaa että stressi (sekä fyysinen että psyykkinen) ja pieni energiansaanti lisäävät vitamiinien ja mineraalien tarvetta.

Complete on kehitetty niille, jotka haluavat tuon vähän ”ekstran” vitamiini/mineraalituotteesta. Complete sisältää vitamiineja, mineraaleja ja myös sitruunasta peräisin olevia bioflavonoiideja, jotka parantavat C-vitamiinin imeytymistä. Lisätty pankreatiini-entsyymi, joka parantaa kaikkien ravinneaineiden imeytymistä, tekee tästä tuotteesta ainutlaatuisen.

Omega-3-rasvahapoista elimistölle erityisen tärkeitä ovat DHA ja EPA, joita saadaan vain rasvaisesta kalasta tai kalaöljystä.Aikuisten tulisi saada Omega-3-rasvahappoja 2-3 g / vuorokausi. Tarvittava määrä saadaan syömällä esimerkiksi 150 g rasvaista kalaa, kuten lohta.

Monet välttävät lähes kaikkea rasvan syöntiä, mikä johtaa ravinnon saannissa puutteisiin. Jotta elimistö säilyisi terveenä ja toimintakykyisenä, ravinnosta on saatavarasvojen sisältämiä välttämättömiä rasvahappoja. Ne muistuttavat siinä mielessä vitamiineja, että elimistömme tarvitsee niitä päivittäin verrattain pieniä määriä.

Välttämättömät rasvahapot ovat näet kaikkien solujemme rakenneosia ja niillä on monia tärkeitä tehtäviä elimistössä. Ne huolehtivat mm. elimistön hormonien tuotannosta, immuunijärjestelmän toiminnasta sekä ihon, hiusten, nivelten ja sydämen sekä verisuonien kunnosta. Ne tuottavat elimistössä hyviä prostaglandiineja, jotka ehkäisevät tulehduksia ja kipuja.

Urheilijalle ja aktiivikuntoilijalle, välttämättömien rasvahappojen liian vähäinen saanti on monin tavoin erityisen haitallista. Kova fyysinen rasitus voi tällöin johtaa helposti kroonisiin nivelvaivoihin tai muihin tulehduksiin, mikä tietysti haittaa harjoittelua ja hidastaa kunnon kehitystä.

- mainos -