Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 10% ALENNUS NORMIHINTAISISTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Christmas Calender BOX | Laatikko täynnä yllätyksiä. 24 tuotetta, joiden arvo vähintään 50 euroa

Hou, hou, hou! Joulu lähestyy ja odotat varmasti jännittyneenä, löytyykö kuusen alta treenivyö tai joogamatto. Mutta siihen on vielä aikaa. Olet ehkä keksinyt mihin lahjasi on piilotettu, tai ehkä vain hiivit kellariin katsomaan?

Mutta mitä sinä voit tehdä saadaksesi päivät kulumaan hieman nopeammin? Nyt sinun ei tarvitse enää olla huolissasi siitä! Meillä on juuri se, mitä sinä ja ystäväsi/perheesi tarvitsette, saadaksenne jokaisen joulukuun päivän tuntumaan pieneltä jouluaatolta – meidän proteiinipitoinen joulukalenterimme.

Odotettu THE BOX on taas saatavilla! Tällä kerralla SPECIAL CHRISTMAS EDITIONin muodossa, joka sisältää 24 tuotetta. THE BOX SPECIAL CHRISTMAS EDITION sisältää tuotteita, kuten juomia, patukoita ja välipaloja Star Nutritionilta ja Goodlifelta, joten te kaikki siellä lumen keskellä voitte hankkia muutaman herkullisen jouluravintolisän!

THE BOX SPECIAL CHRISTMAS EDITION sisältää tuotteita, kuten juomia, patukoita ja välipaloja Star Nutritionilta ja Goodlifelta, joten te kaikki siellä lumen keskellä voitte hankkia muutaman herkullisen jouluravintolisän!

- mainos -

Edellinen artikkeliAyrton Kalek | BODARI JUOKSEE COOPER
Seuraava artikkeliLihapäät podcast ep.3: Dieetit ja niihin liittyvät myytit