Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15
PTVGYM avaa uuden salin Stadiin Pitskuun syyskuussa.
Pitäjänmäki Höyläämötie 14, vanhan voimapuodin vieressä 650neliötä tilaa josta noin 500neliötä jää sali pinta-alaksi.
Puhtaasti kehonrakennus/voimanosto sali, ei ryhmäliikuntaa yms.
Sama konsepti kuin ennen, mustat tilat, graffitteja, räppiä/heviä Kaikki tilat remontoidaan.
Laitteet -> hcpro
Avataan syyskuun alussa.

2 x Octane, 490g -50% 29,90€(59,80€)

Octane – Star Nutritionin huippusuosittu treenin aikana nautittava BCAA-juoma, joka parantaa suorituskykyä ja edistää lihaskasvua!

  • Stimulanttivapaa treenijuoma
  • Parantaa sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä
  • Sitrulliinimalaatti antaa vahvan pumpin treenissä
  • Antaa rakennusaineita lihaksille
  • Parantaa palautumista ja auttaa säilyttämään hyvän nestetasapainon
  • Useita raikkaita makuja!

Star Nutritionin Octane on huippusuosittu aminohappoja sisältävä juoma, joka treenin aikana nautittuna (Intra-Workout) antaa paremman suorituskyvyn ja auttaa viemään tiukat treenit loppuun asti.

Octane sisältää tarkkaan valitun yhdistelmän aminohappoja, joka lisää usealla tavalla kropan suorituskykyä. Runsas annos haaraketjuisia aminohappoja – L-leusiinia, L-isoleusiinia ja L-valiinia – stimuloi proteiinisynteesiä ja ehkäisee lihasproteiinin hajoamista ja henkistä väsymystä.

Tuotteeseen lisätty L-glutamiini on lihaskudoksessa yleisimmin esiintyvä aminohappo, jonka riittävä saanti on tärkeää, kun treenaat kovaa. Jokainen annos Octanea antaa myös 1000 mg sitrulliinimalaattia, joka nostaa veren typpioksidipitoisuutta (NO) ja saa aikaan vahvan lihaspumpin.

Kaikki Octanen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne ovat lihasten käytettävissä todella nopeasti. Nopea imeytyminen merkitsee parempaa insuliinin vapautumista, voimakasta proteiinisynteesin stimulaatiota ja parempaa lihaskasvua.

Aminohappojen lisäksi Octane sisältää elektrolyyttejä, jotka vastustavat kropan kuivumista ja mineraalien puutosta sekä B6-vitamiinia, joka kiihdyttää aminohapposynteesiä ja parantaa muiden ainesosien imeytymistä elimistöön.

Vuoden 2017 aikana tuote on saanut uuden ulkoasun ja samalla maut on uusittu: jo ennestään löytyneet suositut maut ovat nyt entistäkin parempia ja valikoimassa on myös uusi jännittävä maku: lakritsi.

Octane – Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen Intra-Workout urheilijoille, jotka haluavat taata parhaan suorituskyvyn treenistä toiseen!

Edellinen artikkeliArttu & Alona vlog_043 – Once upon a time in AMSTERDAM
Seuraava artikkeliNyyssis Puhuu!! E07 – Päiväshow