Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Testo-Timo, Porvoon lahja maailmalle, kävi kylässä ja kertoili tarinaa mm. omasta kisasuorituksestaan Tanskassa pidetyssä Iron Rebel Showssa.

Mutant BCAA caps -25%

Mutant BCAA caps – Korkeapitoinen BCAA-lisä Mutantilta kätevässä kapselimuodossa. Vapaita aminohappoja, elektrolyyttejä ja Bioperine®:a! 

Oletko sinäkin todennut Mutant BCAA 9.7:n tinkimättömän laadun? Nyt Mutant on lanseerannut uuden korkeapitoisen aminohappolisän – tällä kertaa tiivistetyissä kapseleissa. Täydellinen lisä treenikassiin!

  • 2000 mg BCAA:ta vapaassa muodossa per annos (4 kapselia)
  • Rikastettu Bioperine®:lla ja elektrolyyteillä – optimaalinen imeytyminen
  • Lihasmassan kasvuun, palautumiseen ja proteiinisynteesin lisäämiseen
  • Helposti annosteltavat kapselit
  • Yksi tärkeimmistä lisistä aktiivisen elämäntyylin yhteydessä

BCAA on yhteisnimitys kolmelle haaraketjuiselle aminohapolle L-leusiini, L-valiini ja L-isoleusiini. BCAA-lisä on parhaita treenin yhteydessä nautittavia lisäravinteita kun tavoitteena on lihasmassan kasvattaminen ja palautuminen. Kolmella edellä mainitulla aminohapolla on suuri vaikutus proteiinisynteesiin kropassa ja siksi näiden aminohappojen eristäminen lisäravinteissa on suosittua.

Mutant BCAA caps antaa täydet 2000 mg aminohappoja per annos. Vapaassa muodossa oleva BCAA imeytyy kroppaan tehokkaasti ja proteiinisynteesi stimuloituu parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuotantoprosessissa on pidetty huolta, että tärkeät mineraalit ja elektrolyytit kuten magnesium, kalsium ja kalium säilyvät. Tuote on täydennetty Bioperine®:lla, joka parantaa muiden ainesosien imeytymistä ja edistää entisestään BCAA:n energisöivää vaikutusta.

BCAA:n piristävä vaikutus tekee tästä tuotteesta hieman kevyemmän, stimulanttivapaan PWO:n treeneihin. Kätevän kapselimuodon ansiosta voit säilyttää purkin valmiina treenikassissa ja varmistaa, että edellytyksesi lihasmassan kasvulle ovat optimaalisella tasolla.

Edellinen artikkeliPakkotoisto Q&A 1
Seuraava artikkeliTanskan kisareissu | PT Vatanen