Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Jarnon kanssa simppeli selkätreeni, sopii kaikille toteutettavaksi.

2 x Off the Hook, 525 g -50% 32,9€(65,80€)

Off the Hook – Suureen suosioon nopeasti noussut Pre-Workout Chained Nutritionilta! Tämä PWO on suunniteltu kovaa treenaaville ja kokeneille urheilijoille.

  • Suosituimpia Pre-Workout-tuotteitamme
  • Suuri määrä tehokkaita ainesosia
  • Edistää räjähtävää lihasvoimaa, pumppia ja kestävyyttä
  • Lisää keskittymiskykyä
  • Todellinen hardcore-PWO!

Chained Nutritionin Off The Hook on kaikkien aikojen tehokkain ja suunnitelmallisin Pre-Workout-tuotteemme. Ylivoimaisesti. Tuotteen kehittelyssä on noudatettu spartalaista yhtälöä ”tehokkaat ainesosat + suuret annokset = kova teho”.

Off The Hook -PWO perustuu hyviksi todettuihin ainesosiin, joista on tullut treenaajien suosikkeja. Kreatiiniglukonaatti ja beeta-alaniini vaikuttavat yhdessä lihasvoiman ja maitohappokestävyyden lisäämiseen.

L-sitrulliinimalaatin, AAKG:n, L-arginiinin ja betaiinin yhdistelmä tehostaa pumppia ja parantaa kestävyyttä. Jotta henkinen suorituskyky pysyisi samalla tasolla fyysisen kanssa, tuotteeseen on lisätty suosituimpia vireyden lisääjiä: kofeiini, L-tyrosiini, tauriini ja Panax ginseng.

Off The Hook edustaa sitä tinkimätöntä ja rohkeaa asennetta, josta Chained Nutrition tunnetaan. Se ei kuitenkaan ole aloittelijoiden PWO. Off The Hook on kehitetty yhteistyössä kokeneiden, kovaa treenaavien urheilijoiden kanssa, joten sen koostumus on suunnattu kyseisen kohderyhmän tarpeisiin.

Sisällön lisäksi myös maut ovat viimeisteltyjä ja piristäviä. Special Edition -maku “Bloody Berry” on kehitetty yhteistyössä kehonrakentaja Mika Nyyssölän kanssa!

Let’s get Off the Hook!

Edellinen artikkeliSihvilän kanssa at PTV
Seuraava artikkeliArttu ja Alona vlog_052 – Road trip to Kuopio