Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olmala ja Pommo veivas pakaroita.

Creatine Monohydrate, 500 g

Creatine Monohydrate – Star Nutritionin 100% kreatiinimonohydraatti parantaa suorituskykyä ja edistää lihasmassan ja -voiman kasvua!

Creatine Monohydrate – Star Nutritionin 100% kreatiinimonohydraatti parantaa suorituskykyä ja edistää lihasmassan ja -voiman kasvua!

  • Parempi suorituskyky
  • Lisää räjähtävää lihasvoimaa ja kestävyyttä
  • Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista
  • 100% puhdasta, hienojakoista kreatiinijauhetta

Kreatiini on käytetyimpiä ravintolisiä suorituskyvyn parantamisessa niin eliittiurheilijoiden kuin kuntourheilijoiden keskuudessa. Star Nutritionin Creatine Monohydrate sisältää 100 % puhdasta, mikronisoitua kreatiinimonohydraattia erittäin korkealla raaka-ainelaadulla.

Kreatiini on luonnollinen aine kehon aineenvaihdunnassa. Sekä liha että kala sisältävät kreatiinia, mutta treenatessasi paljon voi kreatiinin optimaalinen saanti normaalista ruoasta olla hankalaa.

Kreatiini on mukana kropan energia-aineenvaihdunnassa. Fyysisen aktiviteetin yhteydessä lihasten energiamolekyylit hajoavat. Mikäli lihaksilla on tällöin puutetta kreatiinista, ei energiamolekyylien uudelleenrakentumista tapahdu ja tuloksena on, että lihakset väsyvät nopeasti.

Kreatiinilisän tehtävä on jälleenladata energiaa ATP:n muodossa lihassoluihin. Mitä enemmän lihasenergiaa sinulla on käytössäsi, sitä parempaan ja kestävämpään suoritukseen pystyt.

Star Nutritionin Creatine Monohydrate on yksinkertaisen toimiva ravintolisä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Creatine Monohydrate on myös helppo yhdistää muihin lisäravinteisiin, esimerkiksi Gainer Pro -massanlisäysjauheeseen!

Annostus:

Päivät 1-5: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl:aan vettä 4 kertaa päivässä. Nauti eri aikoina päivän aikana.

Päivä 6- ja siitä eteenpäin: Sekoita 1 kukkurallinen teelusikallinen (n. 5 g) jauhetta 2-4 dl:aan vettä kerran päivässä, joko aamulla tai harjoittelun yhteydessä.

Nauti kreatiinia myös harjoittelusta vapaina päivinä. Käytä kreatiinimonohydraattia 4-10 viikon ajan ja pidä sen jälkeen ainakin 4 viikon tauko. Vältä kofeiinipitoisia juomia kreatiinimonohydraatin käytön aikana. Juo riittävästi nestettä käyttäessäsi kreatiinia.

Annoksia pakkauksessa: n. 100

Edellinen artikkeliDeltsit Allun kanssa
Seuraava artikkeliVlogi + Etureidet Miken kanssa staattisilla 26.1.2017