Vajaan kahden vuoden tauon jälkeen Gymlog jälleen eetterissä. Team MnM vauhdissa eikä tälläkään kertaa naurusta ole pulaa.

Protein Hot Chocolate. 350 g

Protein Hot Chocolate – Star Nutritionion runsasproteiininen ja vastustamattoman hyvä kaakaojuoma. Sekoita veteen, lämmitä ja nauti!

  • Runsasproteiininen ja herkullinen kaakaojuoma
  • Sekoita veteen ja lämmitä mikroaaltouunissa
  • 117 kcal, 1,6 g sokeria ja 26 g proteiinia/annos
  • Maitoproteiini ja hydrolysoitu heraproteiini
  • Ei lisättyä sokeria – vain luonnollisia sokereita

Protein Hot Chocolate on runsasproteiinisempi versio perinteisestä kaakaosta. Tämä markkinoilla ainutlaatuinen tuote tarjoaa satumaisen makuelämyksen yhdistettynä 74 prosentin proteiinipitoisuuteen!

Perinteinen kuuma kaakao sisältää tyypillisesti eniten sokeria ja rasvaa – ei mikään täydellinen yhdistelmä heille, jotka yrittävät pitää itsensä kunnossa. Star Nutritionin Protein Hot Chocolate koostuu sen sijaan pääasiassa proteiinista. Eikä mistä tahansa proteiinista vaan maitoproteiinikonsentraatista ja Optipep®-ainesosasta, joka on tuotemerkkisuojattu proteiinimuoto. Se on pilkottu etukäteen, jotta se imeytyisi nopeammin ja tehokkaammin.

Toinen merkittävä ero perinteiseen kaakaoon verrattuna on lisätyn sokerin puuttuminen. Protein Hot Chocolate saa sen sijaan makeutensa luonnollisista sokereista ja sukraloosista. Tämän ansiosta yhdessä annoksessa on vaikuttavat 26 grammaa proteiinia mutta vain 117 kcal energiaa, alle 1 gramma rasvaa ja ainoastaan 1,6 grammaa sokereita.

Tuote valmistetaan vain lisäämällä jauhe veteen, sekoittamalla ja lämmittämällä mikroaaltouunissa. Voit nauttia sitä aina silloin, kun tavallisestikin joisit kaakaota. Helppoa, hyvää ja runsasproteiinista – juuri niin kuin pitääkin!

Annosteluohje: Sekoita 35 g (~1 dl) 200 ml:aan vettä mikroaaltouunin kestävässä astiassa. Sekoita, kunnes kaikki jauhe on liuennut. Lämmitä sitten täydellä teholla (800 W) 60–90 sekuntia. Sekoita ennen juomista. Nauti aamiaisella, välipalana, iltapalana tai harjoittelun yhteydessä.

EI KOMMENTTEJA