- mainos -

2 x Clear HMB Liquid, 180 caps -50%

Chained Nutritionin Clear HMB Liquid on tutkitusti tehokas lihaskasvuvalmiste, joka sisältää HMB:tä vapaassa muodossa.

  • Tutkitusti tehokas lihaskasvuvalmiste
  • Tavaramerkkisuojattua BetaTOR®:ia
  • Edistää lihaskasvua ja estää lihasproteiinin hajoamista
  • Parantaa palautumista
  • Sisältää koliinia, joka tasapainottaa HMB-koostumusta ja edistää rasva-aineenvaihduntaa
  • Annoksessa 3 g HMB-FA:ta (nestemäinen HMB vapaassa muodossa)

HMB on tehokas ravintolisä, joka edistää lihaskasvua ja hidastaa lihaskudoksen hajoamista. Toisin kuin valtaosa markkinoiden HMB-tuotteista, Chained Nutritionin Clear HMB Liquid perustuu vapaassa muodossa olevaan HMB:hen (ei kalsiumiin sidottuun HMB:hen), mikä takaa paremman imeytymisen ja tehon.

Vapaassa muodossa oleva HMB nousi suuren kiinnostuksen kohteeksi, kun vuonna 2014 tehty tutkimus* osoitti, että HMB:n nauttiminen 12 viikon ajan yhdistettynä kovaan harjoitteluun sai lihasmassan kasvamaan peräti 7,4 kilolla. Koehenkilöt tekivät raskaita painoharjoituksia, kuten penkkipunnerruksia, kyykkyjä ja maastavetoja.

Suoran lihaskasvua edistävän vaikutuksen lisäksi HMB parantaa palautumista. Toisin sanoen voit treenata enemmän ja kovemmin uupumatta, ja siksi harjoittelu tuottaa myös parempia tuloksia.

Tavaramerkkisuojatun BetaTOR®:n lisäksi, Clear HMB Liquid on uniikki tuote myös sisältämänsä Vitacholine®:n ansiosta. Vitacholine® on tavaramerkkisuojattu ainesosa, joka tasapainottaa nestemäistä HMB-koostumusta edistäen samalla rasvanpolttoa.

Clear HMB Liquid on uraauurtava tuote lihaskasvuvalmisteiden joukossa ja se on kehitetty yhteistyössä kokeneiden urheilijoiden kanssa. Tuote soveltuu erinomaisesti treenaajalle, joka tavoittelee maksimaalista voimaa, lihasten kasvua tai lihasmassan säilymistä dieetin aikana.

- mainos -