- mainos -

Fitnesstukulle on tullut muutama mielekiintoinen uutuus.

ATP Ignite, 30 caps

Lihasvoimaa ja lihasmassaa

Chained Nutritionin ATP Ignite on tehonlisääjä erinomaisella hinta-laatusuhteella. ATP (adenosiinitrifosfaatti) edistää lihasvoiman ja -massan lisäystä.

 • Puhdasta ATP:tä (adenosiinitrifosfaatti) – energian lähde lihaksille
 • Lisää lihasvoimaa ja -kestävyyttä
 • Edistää lihasmassan kasvua
 • Todennetusti vaikuttava ainesosa

Mitä ATP on?

ATP eli adenosiinitrifosfaatti tunnetaan lihasten energian lähteenä. Lihasten tulee siis muuntaa ravintoaineet – hiilihydraatit, rasva ja kreatiini – ATP:ksi ennen kuin keho pystyy hyödyntämään niitä. ATP Ignite antaa sinulle puhdasta ATP:tä helposti nautittavina kapseleina.

Milloin otan ATP Ignite -kapselin?

ATP parantaa lihasvoimakestävyyttä (1) ja sopii siksi parhaiten nautittavaksi ennen lihasvoimaa vaativia harjoittelumuotoja kuten voimaharjoittelua kuntosalilla. Tutkimuksissa, joissa tulokset ovat näyttäneet vahvistunutta lihaskasvua, osallstujat ovat käyttäneet ATP:tä myös ennen aamiaista lepopäivinä (2).

ATP vaikuttaa suoraan lihaksessa eikä sillä ole keskushermostoa stimuloivaa vaikutusta. Tämän ansiosta ATP Ignite 1) sopii erinomaisesti illalla nautittavaksi ja 2) voidaan yhdistää muihin tehonlisääjiin ja PWO-tuotteisiin.

Annostus: Ota 1 kapseli 30 minuuttia ennen harjoittelua. Lepopäivinä, ota 1 kapseli ennen aamiaista.

Vanish, 60 caps

Tehokas rasvanpoltto

ProSuppsin Vanish on kattava tuote painonpudotukeen.

 • Uniikki resepti
 • Vahvasti termogeeninen
 • Antaa energiaa ja keskittymiskykyä
 • Hillitsee ruokahalua ja makeanhimoa

Painonpudotukseen

Etsitkö kätevää apukeinoa painonpudotukseen? ProSuppsin Vanish on ladattu ainesosilla, joilla on sekä tehokas yksittäinen että synerginen vaikutus.

Voit yhdistää Vanishin seuraaviin tuotteisiin maksimaalisen vaikutuksen saamiseksi: PS IsolateHydro BCAA ja L-Carnitine 3000. Vältä kuitenkin nauttimasta muita runsaasti kofeiinia sisältäviä tuotteita Vanishin yhteydessä.

Annostus: Ota 1 kapseli 1-2 kertaa päivässä aterian yhteydessä. Päivittäistä maksimiannosta (2 kapselia 24 tunnissa) ei tule ylittää.

Multi-Phase BCAA, 480 g

Nopea & hidas BCAA

Chained Nutrition Multi-Phase BCAA on ainutlaatuinen BCAA-tuote, joka koostuu betaiinista, kookosvedestä sekä nopean ja hitaan BCAA:n yhdistelmästä.

 • Nopeasti ja hitaasti imeytyvän BCAA:n yhdistelmä
 • Edistää lihasmassan kasvua ja estää lihasproteiinin hajoamista
 • Pitkäkestoinen vaikutus
 • Mukana myös betaiinia ja L-glutamiinia
 • Luonnollisia elektrolyyttejä kookosvedestä – parantaa nestetasapainoa

Kahden maailman parhaat puolet

Osa Multi-Phase BCAA:n aminohapoista menee nopeasti lihasten käyttöön, kun taas osa edistää lihaskasvua pidemmän ajan kuluessa. Moduloidun imeytymisen vaikutus on lihaskasvun ja fokuksen nopea stimuloiminen nauttimisen jälkeen yhdistettynä jatkuvaan aminohappovirtaan, joka pidentää positiivisia vaikutuksia.

Multi-Phase BCAA sisältää myös betaiinia, L-glutamiinia ja kookosvettä. Betaiini on aine, joka yhdessä L-glutamiinin kanssa vie nestettä lihassoluihin ja näin ollen lisää pumppia ja lihaskasvua. Kookosvesi antaa elektrolyyttejä, jotka ovat tärkeitä nestetasapainon kannalta.

Multi-Phase BCAA sopii nautittavaksi ennen harjoittelua, sen aikana tai aterioiden välissä.

Annosteluohje: Sekoita 1 mittalusikallinen (≈16 g) 300 ml:aan vettä. 1–2 kertaa päivässä. Käytetään harjoittelun yhteydessä tai aterioiden välissä.

- mainos -