Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Kesä on vihdoin ovella! Lämpimät aurinkoiset päivät ja kevyt vaatetus. Mukavia päiviä rannalla tai mukavaa aikaa kaupungin sykkeessä. Niille jotka haluavat panostaa myös kesäkuntoon, Fitnesstukulta löytyy kaikki mitä tarvitset. Tee itsellesi sopiva ruokavaliosuunnitelma, treenaa ahkerasti ja lisää siihen vielä oikeat lisäravinteet! Näin sinulla on kaikki mahdollisuudet päästä elämäsi kuntoon!

Tällä hetkellä meillä on mahtava kampanja kesäkunnon viimeistelyyn. Kaikki tarjoukset löydät täältä: <<<GET IN SHAPE FOR SUMMER -KESÄKSI MINTIIN >>> 💪

Rasvanpolttajat

Melkein jokainen käyttää rasvanpolttajia diettinsä aikana. Rasvanpolttajat ovat tuotteita, jotka ovat suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi. Fitnesstukulta löytyy erittäin laaja valikoima rasvanpolttotuotteita, mukaan lukien yksi suosituimmista saatavilla olevista: Ripped Hardcore Chained Nutritionilta.

Rasvanpolttajia on monia erilaisia. Monet sisältävät kofeiinia, joka on täydellinen, kun tarvitaan vähän enemmän energiaa. Ei ole harvinaista, että väsyt, kun syöt vähemmän, tällöin kofeiini tekee hyvää. Jotkut rasvanpolttajat eivät sisällä lainkaan kofeiinia ja niitä voidaan käyttää myös iltaisin. Rasvanpolttajien sisältö on hyvin vaihtelevaa, joten lue ihmeessä kaikista tuotteistamme löytääksesi sinulle ja tavoitteisiisi sopivan rasvanpolttajan.

Proteiinit

Niille jotka treenaavat kovaa, on proteiini yksi tärkeimmistä ravintoaineista. Proteiini on lihasten rakentamisen perusta, mutta myös lihasmassan säilymisen perusta. Proteiinin saanti on erityisen tärkeää dietin aikana, kun kalorien saanti vähenee. Proteiinia voidaan valmistaa monista eri lähteistä. Fitnesstukulta löydät varmasti juuri sinulle sopivan proteiinin.

Riippumatta siitä, haluatko maitoproteiinin vai vegaanisen tai kasvissyöjille sopivan vaihtoehdon, Fitnesstukulta löytyy mitä etsit. Valitse herakaseiini, hamppu, herneproteiini, soijaproteiini jne. Minkä tahansa valitsetkin, proteiinijauhe on yksinkertainen, varma ja edullinen vaihtoehto proteiinin saannin lisäämiselle.

Dietti/ateriankorvikkeet

Haluatko helpoimman mahdollisen tavan noudattaa ruokavaliota? Silloin ateriankorvike on sinua varten. Ateriankorvike on kehitetty täyttämään hiilihydraatti-, proteiini- ja rasvatarpeesi samalla kun saat suuren määrän vitamiineja ja kivennäisaineita. Ateriankorvikkeet ovat valmiissa muodossa, kuten jauheena, mikä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain mitata jauhe ja sekoittaa se veteen shakerissa.

Ateriankorvikkeet eivät ole vain yksinkertaisia ​​ja helppoja käyttää. Ne eivät myöskään anna paljon kaloreita ja ovat siksi hyvä tapa vähentää energian saantia verrattuna kypsennetyn ruoan syömiseen. Täydellisen sisällön ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettet saa kaikkea, mitä kehosi tarvitsee.

Aterian korvikkeilla on tiukat vaatimukset kaikkien tärkeiden ravintoaineiden sisällölle, jotta elimistö saa kaiken tarvitsemansa.

Aminohapot

Aminohapot ovat proteiinin rakennusaineita. Aminohappoja on yhteensä 20 ja noin puolet näistä on välttämättömiä, mikä tarkoittaa, että meidän on saatava ne ruokavalion kautta, koska elimistö ei pysty tuottamaan niitä itse. Aminohapot ovat erittäin suosittuja dietin aikana. Löydät Fitnesstukusta laajan valikoiman erilaisia aminohappo-tuotteita.

Suosituimmat ovat BCAA:t (haaraketjuiset aminohapot) ja EAA:t (välttämättömät aminohapot).

Aminohapot ovat parhaita harjoituksen aikana ja sen jälkeen, mutta monet haluavat myös täydentää diettiään aminohapoilla aterioiden yhteydessä tai aterioiden välillä. Aminohappojen suuri etu on, että nämä tuotteet ovat täysin vapaita hiilihydraateista ja rasvoista.

- mainos -

Edellinen artikkeliKoistine, Vatane ja Ronni espanjassa osa 2
Seuraava artikkeliTEAM MNM BODYPODCAST | Nuorten fitness WT*? | Von Moger sekoilee