Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

1. Superset
a. Dumbbell Bicep Curl: 5 sets, 12 reps
b. Triceps Pushdown – Rope Attachment: 5 sets, 12 reps

2. Superset
a. Machine Preacher Curls: 5 sets, 8 reps
b. Dip Machine: 5 sets 8-12 reps

3. Superset
a. Hammer Plate Curl: 5 sets, 12 reps
b. Seated Triceps Press: 5 sets, 12-15 reps

Regan Grimes has arms the size of tree trunks. If yours look more like saplings, it’s time to change your approach to arm training. This high-volume workout consists of 3 supersets for the biceps and triceps that will absolutely crush your arms in less than 45 minutes!

Each exercise is performed for 5 sets, which means you’re annihilating your arms with 30 sets. While this may seem intimidating, your fortitude will be well rewarded. High-volume workouts are great for several things:

• They overload the muscles with tension, one of the primary drivers of hypertrophy.
• They create lots of metabolic stress, another key driver of hypertrophy.
• They flood the muscles with blood, enhancing nutrient delivery.
• They generate a massive muscle pump!

Supreme EAA, 250g -25%

Raikas aminohappolisä

  • 100% välttämättömiä aminohappoja vapaassa muodossa
  • Edistää lihaskasvua ja parantaa palautumista
  • Käytetään harjoittelun jälkeen ja aterioiden välissä
  • Sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja (BCAA)
  • Kaksi raikasta makua: Candy Cola ja Pineapple

Star Nutritionin Supreme EAA koostuu välttämättömistä aminohapoista (EAA on lyhenne englanninkielisistä sanoista Essential Amino Acids). Proteiini koostuu yhteensä 20 aminohaposta, ja näistä yhdeksän on välttämättömiä aminohappoja, joita elimistö ei voi tuottaa itse.

Välttämättömiä aminohappoja ovat myös aminohapot, joiden on osoitettu olevan tärkeimpiä lihaskasvun edistämisessä ja palautumisen nopeuttamisessa.

Milloin Supreme EAA sopii?

Supreme EAA:ssa aminohapot ovat vapaassa muodossa, eikä niitä tarvitse pilkkoa ennen kuin ne imeytyvät elimistöön. Ne imeytyvät nopeasti, minkä ansiosta tuote sopii erinomaisesti harjoittelun jälkeen, jotta elimistö voisi nopeasti aloittaa palautumis- ja kehitysprosessit.

Virkistävät maut

EAA on tuotekategoria, joka tunnetaan siitä, että tuotteita on vaikeampi maustaa kuin muita aminohappotuotteita. Monen vuoden kokemuksen ansiosta tämä ongelma on ratkaistu, ja voimme varmasti osoittaa, että Supreme EAA:ssa on makurakenne ja liukenevuus, jotka ovat yhtä hyviä kuin monessa BCAA-tuotteessa. Tuotteesta on saatavana kaksi herkullista makua: Candy Cola ja Pineapple.

- mainos -