Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Heraproteiinista näyttäisi olevan jeesiä myös rasvanpolton tukena. Kaikkein selkeimmät erot dieettitutkimuksissa on tietenkin saatu, kun heraproteiinia on käytetty esimerkiksi hiilihydraatin tilalla (1). Tässä ei pitäisi olla mitään yllättävää kenellekään: paino ja rasvamassa putoaa paremmin, kun heraa käytetään hiilihydraatin sijaan.

Hera auttaa nälkään ja parantaa kylläisyyttä

Baerin 2011 tutkimuksessa saatiin kuitenkin lisäksi selville, että heraproteiinia käyttäneellä ryhmällä nälkähormoni greliinin paastotasot olivat matalammalla, kuin soijaproteiinia tai hiilihydraattia käyttäneillä ryhmillä (2). Heralla näyttäisikin olevan muita proteiineja paremmin nälkää hillitsevä ja kylläisyyttä tehostava vaikutus (3,4,5).

Treeni, järkevä ruokavalio ja heraproteiini rasvanpolton tukena

Millerin kattavan meta-analyysin johtopäätöksinä oli, että tutkimustieto puoltaa heraproteiinin käyttöä osana järkevää ruokavaliota kun tavoitteena on parantaa kehonkoostumusta (1). Mitään kymmenien kilojen rasvanpolttoa on turha odottaa vain lisäämällä heradrinksuja ruokavalioon, mutta kova treeni + järkevä dieettiruokavalio + heraproteiini näyttäisi olevan ihan pätevä resepti rasvanpolttomielessä.

hera4a

 

- mainos -