Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Gustaf Ollas, yhtiön perustaja, kiinnitti ICANIWILL post-it-lapun kylpyhuoneensa peiliin Uppsalassa vuonna 2009. Näin ICANIWILL tarina sai alkunsa. ICANIWILL on helppotajuinen iskulause. Minä pystyn! Liikeidean lähtökohta oli Gustafin huomio, että markkinoilla oli yllättävän vähän tuotemerkkejä, jotka tarjosivat treenivaatteita kasvavaan fitness ja crossfit maailmaan. ICANIWILL iskulause takataskussaan Gustaf alkoi työstää ideaa ja opetteli tekstiilisuunnittelua ja -tuotantoa. Peruslähtökohtana oli kuntoilevien ihmisten tarpeet.

Vuonna 2012 Gustaf päätti panostaa ICANIWILL konseptin kehittämiseen täyspäiväisesti. Tätä ennen hän oli työskennellyt myös personal trainerina. Kesti muutaman vuoden ennen kuin palapelin palaset loksahtivat paikoilleen ja vuonna 2014 yhtiö muutti omiin 35 neliömetrin suuruisiin tiloihin. ICANIWILL vastaanotti ensimmäisen 100 kappaleen treenivaate erän. Jo näissä treenivaatteissa oli maastokuvio logo.

Vuonna 2015 yhtiö muutti suurempiin tiloihin Sollentunaan. Tilaus määrät kasvoivat ripeästi. Pääasiallisena markkinointikanavana käytettiin somea. Mallisto kehittyi ja laajeni nopeasti. Vaikka kasvu on ollut nopeaa yhtiön fokus on koko ajan ollut tuoda markkinoille laadukkaita treeni vaatteita kilpailukykyiseen hintaan. Tästä ei tingitä! Valtaosa mallistoista noudattaa ns. Limited edition ajattelua, jotta asiakas tuntee olevansa ainutlaatuinen.

ICANIWILL on myös pyrkinyt innostamaan ihmisiä ympäri maailmaa muuttamaan elintapojaan terveellisempään suuntaan. Hashtagia #icaniwill on klikattu yli 2000 000 kertaa. ICANIAWILL pyrkii avittamaan asiakkaitaan niin, että he saavuttavat asettamansa tavoitteet.

ICANIWILL myös Fitnesstukusta

- mainos -