Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Olympia on pidetty Vegasissa tyyliin vuodesta 1999, mutta nyt se siirrettiin Orlandoon ja Cutler juttelee aiheesta tutulla aamukävelyllä.

EAA+ Amino, 400 g

Delta Nutritionin EAA+ Amino on korkeapitoinen tuote, joka sisältää vapaita, välttämättömiä aminohappoja. Stimuloi proteiinisynteesiä ja ehkäisee kataboliaa!

  • Välttämättömiä aminohappoja vapaassa muodossa
  • Korkea BCAA-pitoisuus
  • Välitön imeytyminen
  • Stimuloi lihaskasvua
  • Ehkäisee kataboliaa
  • Lisää kasvuhormonin vapautumista

EAA+ Amino sisältää välttämättömiä aminohappoja vapaassa muodossa. Välttämättömiä aminohappoja on saatava ravinnon kautta sillä kroppa ei itse pysty syntetisoimaan niitä muista aminohapoista. Aminohappojen ollessa vapaassa muodossa, on jokainen aminohappo lisätty tuotteeseen erikseen erona esimerkiksi proteiinijauheeseen, jossa aminohapot ovat ehjissä ketjuissa. Vapaassa muodossa olevia aminohappoja ei tarvitse pilkkoa ennen kuin lihakset saavat ne käyttöönsä, ja tämän ansiosta toteutuva erittäin nopea imeytyminen stimuloi voimakkaasti lihasproteiinisynteesiä ja lisää kasvuhormonin vapautumista.

Kasvanut välttämättömien aminohappojen konsentraatio veressä parantaa kropan palautumiskykyä ja edellytyksiä lihasmassan kasvulle.

EAA-käsitteeseen sisältyy BCAA, joka tarkoittaa haaraketjuisia aminohappoja L-Leusiini, L-Isoleusiini ja L-Valiini. EAA+ Amino:ssa on korkea pitoisuus BCAA:ta ja tuotteen käyttäjä voi huomata tämän parantuneena kestävyytenä ja vähentyneenä henkisenä väsymyksenä.

- mainos -

Edellinen artikkeli5 TÄRKEÄÄ POINTTIA  – JAMES HOLLINGSHEAD
Seuraava artikkeliPunttisaaga – Bro-splitit vs. tiheän frekvenssin ohjelmat (tangenttina Dual factor -teoria)