Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
Jay Cutler kertoo uran alun veloistaan ja miten voittojen kautta nousi tulostasoltaan korkeatuloiseksi.

10 x Restore, BIG BUY 16 tabs -17%

Restore – Palauta kropan nestetasapaino kovan ja hikisen treenin jälkeen Star Nutritionin poretableteilla. Elektrolyyttejä, hiilihydraatteja, vitamiineja ja mineraaleja!

Palauta elektrolyytti- ja nestetasapaino voimakkaan hikoilun jälkeen
Hiilihydraatti-elektrolyyttiseos edistää suorituskyvyn ylläpysymistä pitkäkestoisessa rasituksessa
Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja ehkäisee väsymystä ja uupumusta
Hyvin liukenevia poretabletteja raikkaalla sitruunanmaulla
Nopea ja helppo tapa palauttaa kroppa rasituksesta

Kuivunut ja tyhjentynyt olo rankan treenin jälkeen on useimmille urheilijoille tuttu tunne ja samalla tunne, jota ei enää koskaan halua kokea. Väsymys, energianpuute ja päänsärky ovat tyypillisimpiä oireita kropan nestevarastojen tyhjennyttyä.

Nyt Star Nutritionilla on apu myös tähän tilanteeseen – Restore-poretabletit saavat sinut nopeasti takaisin huippukuntoon!

Restore palauttaa kropan nestetasapainon ainesosayhdistelmällään, joka sisältää elektrolyyttejä, kalsiumia, magnesiumia, C-vitamiinia ja monia muita mineraaleja, joista kaikki ovat tarpeen suorituskyvyn ylläpitämiseksi.
Restoren käyttöma
hdollisuudet ovat laajat eivätkä ne rajoitu pelkästään treenin ympärille. Muutama tunti auringonpaahteessa, stressaava työpäivä tai pitkäksi venynyt juhlinta ovat kaikki tilanteita, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti nestetasapainoosi ja johtaa energiatasojen laskemiseen sekä jomottavaan päänsärkyyn.

Star Nutrition Restore – Pidä kroppa balanssissa, joka päivä!
- mainos -