Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Hyvää joulua palleroiset! Niin se on tämäki vuosi pian saatu päätökseen ja nyt päästään (toivottavasti) nauttimaan rauhallisesta joulusta.

Oma vinkki on pysyä uutisten tavottamattomissa ja jos somessa pyörii niin kannattaa skipata välittömästi kaikki negaajien jutut. Sillon se rauhallinen joulu saattaa jopa toteutua.

Tänä vuonna mä en ees treenaa aattona tai joulupäivänä, keskityn ihan puhtaasti itteni täyttämiseen kalkkunalla ja muilla pöyän antimilla. Btw, kinkkuaki kestää hyvinki syyä  jos se maistuu, ku siittä kuoritaan se rasva pois paiston jälkeen ni se ei oo käytännössä muuta ku proteiinia. Muskelit kasvaa kinkullaki!

Bodykaupassa alko tänään VARASTON TYHJENNYS että saahaan vuoden vaihtuessa tilata uutta kamaa, nyt on siis 40% alessa todella paljon huipputuotteita! Jos vaikka kävi niin että ei saakkaan niitä lahjoja mitä halus ni nyt voi ihan itte tilailla ne itelle maistuvat. 

Ja PROJECT X valmennukseen on vielä paikkoja jäljellä, sillä on hyvä alottaa uus vuosi tehokkaasti!

INSTAGRAMISSA meillä on aatosta tapaninpäivään 200€ arvonen jouluarvonta josta voi voittaa itelleen (tai kaverille jos haluaa) lisäravinteita ja varusteita. Nää on esim hyvä starttipaketti jollekki joka AIKOO alottaa treenit ku uus vuosi alkaa 😀

Hyvää joulua kaikille Pakkiksen tontuille!

T: Kille pukki

- mainos -