Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Henkinen suorituskyky treenissä on monasti yhtä tärkeää kuin fyysinen, tietyillä lisäravinteilla on ominaisuuksia, jotka parantaa keskittymistä treenissä tai esim parantaa unenlaatua tai nukahtamista. Tässä poimittuna parhaat.

Asetyyli L-karnitiini

Rasvanpolton lisäksi tunnettu keskittymistä lisäävänä lisäravinteena noin 2 gramman annoksella.

ALC 600mg koodilla pakkotoisto -10%

PPS Nutrition ALC sisältää L-karnitiinia asetyloidussa muodossa, sillä kun L-karnitiiniin liitetään asetyyliryhmä, paranee sen imeytyminen huomattavasti. 
PPS Nutrition ALC on kätevä ja helppo tapa lisätä ruokavalioon asetyyli-L-karnitiinia. Vain yksi kapselia vuorokaudessa riittää, saat siitä 600 mg hyvin imeytyvää, korkealaatuista asetyyli-L-karnitiinia.

Nootropics Night koodilla15 pakkotoisto -15%

Star Nutrition Nootropic Night on nootropic, joka nautitaan iltaisin. Nootropicit kuuluvat niin kutsuttuun ”cognitive enhancers”-lisäravinnekategoriaan. Ne sisältävät ainesosia, joita aivoissa luonnollisesti tuotetaan tai jotka edistävät aivojen välittäjäaineiden päivittäistä toimintaa.

Melatonin 1mg

PPS Nutrition Melatonin 1mg, auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Kätevä käyttää arjessa ja hyvä olla mukana, kun matkustaminen vie eri aikavyöhykkeille. Melatoniini on elimistön uni-valverytmiä säätelevä hormoni. Sen pitoisuus on vähäisimmillään valoisaan aikaan ja vastaavasti pitoisuus nousee pimeyden laskeutuessa illalla. Vaikka yksilölliset erot melatoniin erityksessä ovatkin eri ihmisten välillä runsaat, yleisellä tasolla eritys on runsaimmillaan vauvoilla ja lapsilla ja laskee iän myötä ja voi johtaa siihen, ettei iäkkäillä päivä- ja yöpitoisuuksilla ole enää lopulta eroa.

Aqua Kick Brain Focus koodilla pakkotoisto -10%

OstroVit Aqua Kick Brain Focus on ravintolisä kaikille niille, jotka haluavat terästää olemistaan ja keskittymistä. Inositoli, koliinibitartraatti, ashwagandha ja B6-vitamiini muodostavat ainutlaatuisen koostumuksen, joka voi auttaa sinua oppimaan asioita nopeammin ja keskittymään paremmin sekä sietämään paremmin stressaavia tilanteita. Jos työsi vaatii keskittymistä tai haluat vain olla paremmalla tuuella, kokeile modernia ravintolisäämme.

L-teaniini koodilla pakkotoisto -10%

Teaniini on aminohappo, jota esiintyy luonnossa erityisen runsaasti teepensaan lehdissä. FinnMax Pure L-Theanine on 100 % L-teaniinia eli se ei sisällä L-teaniinin lisäksi mitään muuta. Neutraalinmakuinen tuote on helppo nauttia ja tarvittaessa sekoittaa lähes mihin tahansa. Jauhe imeytyy nopeasti myös kielen alle annosteltuna. Pakattu Suomessa.

Paras käyttöajankohta: Noin tunti ennen stressaavaa tilannetta tai nukkumaan menoa.

Neurocore Pro Series

MuscleTech Pro Series Neurocore on suunniteltu niille treenaajille joille mikään ei riitä. Niille jotka tavoittelevat uusia ennätyksiä jatkuvasti ja haluavat parhaat mahdolliset ravintolisät tukemaan tätä tavoitetta. MuscleTech on valinnut tähän boosteriin superkonsentroidut ainesosat, sellaisia ainesosia jotka edistävät suorituskykyäsi ja energiatasojasi. Neurocore sisältää mm. l-sitrulliinia, teaniinia, kreatiinia, beeta-alaniinia sekä monissa pwo tuotteissa käytettyä ginsenguutetta (panax ginseng). 

TARGET 100 koodilla pakkotoisto -10%

Target ravintolisä on kahdesta tunnetusta ainesosasta koottu tehonlisääjä tukemaan henkistä ja fyysistä suorituskykyäJokainen annos Target:ia sisältää 100mg kofeiinia ja 100mg l-teaniinia joiden yhteisvaikutusta on tutkittu paljon. Target ravintolisä ei aiheuta ikävää kihelmöintiä tai muita epämielyttäviä oloja ja soveltuu käytettäväksi niin yksinään kuin yhdessä esim. tehonlisääjän kanssa, näin nostaen treenisi täysin uudelle tasolle.

Kofeiini on tehokas ja edullinen tapa tehostaa kognitiivisiä toimintoja, rasvanpolttoa sekä kestävyyttä että suorituskykyä. -L-teaniini on todettu tutkimuksissa mm. edistävän yleistä hyvinvointia ja virkeyttä. Target sisältää näitä molempia ainesosia puhtaina kasviperäisinä versioina, näin varmistaen että saamasi annos on puhdas ja laadukas. 

L-Tyrosine

Aminohappo Tyrosiini on mielialaa nostavan dopamiinin esiaste ja kuuluu aineenvaihduntahormooneihin.

Gaba

Gamma-aminovoihappoa esiintyy luonnollisesti keskushermostossamme. Kehomme tuottaa GABA:a itse ja hermot käyttävät tätä ainetta esimerkiksi hermosignaalien vaimentamiseen. Kehomme säätelee GABA-tuotantoa tarkkaan, sillä se on aivoillemme tärkeä aine.

Hacker – Space booster koodilla pakkotoisto -5%

Antakaapa meidän esitellä Hacker Space booster energiakapselit! Pimeä talvi on tulossa ja energiaahan me tarvitaan. Ei sokeria, ei kaloreita, boostaa aivosi keskittymiskykyä vaativiin tilanteisiin ja selviä pitkistä ja kuivista palavereista Hackerin avulla. Valmistuitpa sitten tiukkaan pelisessioon, työpäivään, opiskeluun tai mihin tahansa keskittymistä ja virkeyttä vaativaan operaation, ota Hacker space boosterit avuksi ja jaksat paremmin. Hacker space booster aktivoi reaktiokyvyn äärimmilleen, hieno lisä etenkin esportsia harrastaville!

- mainos -
Edellinen artikkeliTestotonni 2 ft. Mika Nyyssölä | Toni Kohonen | Möykky | Original Cast #33
Seuraava artikkeliPodcast 141 | Kale, Valde ja 24 donitsia