Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
Triple Whey on korkealaatuinen heraproteiini, jossa on heraproteiinia kolmessa eri muodossa ja lisäksi L-leusiinia. Nopea ja laadukas proteiini, joka sopii täydellisesti treenin jälkeen nautittavaksi. 
Korkea proteiinipitoisuus, matala sokeripitoisuus
Sekoitus isolaattia, hydrolysaattia ja konsentraattia
39 grammaa proteiinia/annos

Nopea imeytyminen
Lisäksi L-leusiinia tehostamaan vaikutusta

Mitä on Triple Whey?
Triple Whey koostuu sekoituksesta heraproteiinikonsentraattia, -isolaattia ja -hydrolysaattia, jossa on lisäksi mukana L-leusiinia. Korkealaatuinen heraproteiini sinulle, joka haluat vain parasta.  
Miksi valita Triple Whey?
Triple Wheyssä on korkea proteiinipitoisuus ja matala sokeripitoisuus. Erilaisten proteiininlähteiden sekoitus yhdessä L-leusiinin kanssa tarjoaa monia hyötyjä:
Heraproteiini-isolaatti on kaikista tiivistetyin heraproteiinin muoto, ja siksi se tarjoaa korkeamman proteiinipitoisuuden kuin tavallinen heraproteiinikonsentraatti.
Heraproteiinihydrolysaatti on proteiini, joka pilkkoutuu etukäteen, mikä tarkoittaa, että se hajoaa, imeytyy ja kulkeutuu lihaksiin nopeammin kuin ei-hydrolysoitu proteiini.
L-leusiini on aminohappo, jonka on osoitettu olevan tärkein tekijä proteiinisynteesin aktivoimisessa.  
Näiden ainesosien yhdistelmä saa aikaan erittäin tehokkaan tuotteen, joka auttaa sinua maksimoimaan treenisi tehokkuuden.
Micellar Casein on misellaarinen kaseiini Chained Nutritionilta. Se imeytyy hitaammin kuin muut kaseiinin muodot ja sisältää 40 grammaa proteiinia per annos.  
Misellaarinen kaseiini – imeytyy hitaammin kuin tavallinen kaseiini
40 grammaa proteiinia per annos

Ei lisättyä sokeria
Kaikista korkealaatuisin kaseiinin muoto
Erinomainen iltaproteiini

Micellar Casein on puhdas kaseiiniproteiini, jossa on misellaarista kaseiinia. Se on ylellisin kaseiinimuoto, joka imeytyy hitaimmin. Se on erinomainen iltaproteiini, sillä se vapauttaa aminohappoja lihaksiin pitkän aikaa sen nauttimisen jälkeen.
Miksi valita Micellar Casein?
Micellar Casein on korkealaatuinen proteiini, joka imeytyy todella hitaasti. Kaseiiniproteiinia käytetään tavallisesti iltaisin, koska hidas imeytyminen mahdollistaa sen, että lihakset saavat proteiinia kauan aikaa yöllä, minkä on osoitettu vaikuttavan positiivisesti lihasten kasvuun.
Joka annoksessa Micellar Casein -kaseiinia on 40 grammaa proteiinia ja alle 4 grammaa hiilihydraatteja. Sen koostumus on kermainen ja sitä on saatavilla tällä hetkellä kahdessa herkullisessa maussa.  
Mitä on misellaarinen kaseiini?
Misellaarinen kaseiini on kaseiinia, jota on saatavilla niin sanotuista misellaareista, joita esiintyy luontaisesti maidossa. Se perustuu rasvattomaan maitoon, jota suodatetaan hellävaraisesti niin kauan, että ainoa jäljelle jäävä aine on käsittelemätön kaseiini misellaarisessa muodossa.
Vegan Muscle Protein on innovatiivinen vegaaniproteiini Chained Nutritionilta. Se koostuu herneproteiinista, johon on lisätty lihasten kasvulle tärkeitä aminohappoja. 

Korkealaatuinen herneproteiini
Lisätty leusiinia, proteiinisynteesin kannalta tärkeää aminohappoa
Verrannollinen heraproteiinin BCAA- ja EAA-määriin
Kaksi herkullista makua
Täydellinen treenin jälkeen tai lisäämään proteiinin päivittäistä saantimäärää
Vegaaninen proteiini ja vegaaniset aminohapot
Vegan Muscle Protein on vegaaninen proteiini Chained Nutritionilta. Se koostuu herneproteiinista, johon on lisätty huolella valittuja aminohappoja, jotta tuotteen aminohappokoostumus muistuttaisi heraproteiinin koostumusta ja sillä olisi siten voimakkaampi vaikutus lihasten kasvuun. 
Miksi valita Vegan Muscle Protein?
Yleensä kasvisperäisellä proteiinilla on heikompi vaikutus lihasten kasvuun kuin heraproteiinilla. Se johtuu siitä, että sen aminohappokoostumus on kaiken kaikkiaan huonompi ja siinä on vähemmän leusiinia. 
Vegan Muscle Protein -tuotteeseen on lisätty aminohappoja, joita esiintyy alhaisina määrinä herneproteiinituotteissa, jotta sen aminohappokoostumus olisi lähempänä heraproteiinia. Siinä on yhtä paljon leusiinia, joka on merkittävä aminohappo proteiinisynteesin aktivoimisessa. Lisäksi siinä on myös tryptofaania, välttämätöntä aminohappoa, jota tavallisesti on herneproteiinissa vain alhaisina määrinä.  
- mainos -