Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO


Ihan aluksi, ATP on hyvin vahvasti liitoksissa lihassupistukseen sekä energiatuotantoon. ATP:tä on varastoituna hyvin vähän ja sitä kulutetaan kovissa harjoituksissa hyvin lyhyessä ajassa, yhden sarjan aikana, siis sekuneissa. ATP-tasot palautuvat hieman eri tahtia yksilöstä riippuen.

D-Riboosi on ATP:n perusrakenneaine, jota kannattaa ottaa 5 grammaa ennen harjoitusta ja 5 grammaa harjoituksen jälkeen. D-Riboosilla on myös suotuisat vaikutukset sydämen ja verisuonten hyvinvoinnille.

The bodybuilder who requires rapid ATP replacement needs it to be available faster. Research shows that supplementing with additional quantities of D-ribose powder can improve exercise output, reduce fatigue and help to protect the heart.

Arginiinia tuotetaan jonkun verran maksassa ja munuaisissa, mutta raskaassa harjoittelussa sen lisäannoksista on vain hyötyä. Arginiinia käytetään kehossa lihasten voimantuottoon, se toimii kehossa typpioksidin esiasteena ja auttaa verisuonia laajentumaan harjoituksen aikana ja täten lihaksiin verenvirtaus on tehokkaampaa. Arginiini niin ikään on verisuonten terveydelle suotavaa. Arginiinin annostukselle ei suoranaista varmaa ohjetta ole, mutta 5 grammaa ennen treeniä on jo efektiivinen annos.

Increased strength through building muscle mass is not the only benefit of L-arginine for bodybuilding. By serving as a precursor for the vasodilator, nitric oxide, L-arginine promotes endurance and muscle conditioning.

Sitruliinimalaatti on aminhappo L-sitruliinin ja omenahapon yhdistelmä. Sitruliinimalaatti hidastaa maitohapon kertymistä, joka on erittäin hyvä asia kovissa hapottavissa treeneissä. Efektiivinen annos on 10grammaa ennen treeniä. Samalla se auttaa Riboosin tapaan ATP:n uudelleenmuodostuksessa.

Researchers also purpose that Citrulline Malate may help to eliminate the burn associated with lactic acid build up as well as reduce the negative effects of ammonia and bacterial endo toxins on performance

Kreatiini on vahvasti tutkittu lisäravinne ja se on saavuttanut suuren suosion treenaajien keskuudessa. Niin ikään kreatiini myös osallistuu ATP:n tuotantoon ja se on kiistatta yksi tehokkaimmista avuista raskaiden sarjojen aikana. Kreatiinin annostus on 5grammaa päivittäin.

The creatine will allow you to keep pushing hard in the gym at a time when you would usually have to decrease the load or stop entirely, so this helps in terms of building muscle faster.

Kaikki nämä ja niiden yhteisvaikutus auttaa kestämään kovempaa rasitusta, auttaa maitohappoja vastaan ja antaa keholle aseita nostaa kovempaa, enemmän ja useammin.

Kasasin Fitnesstukulle kaikki nämä tuotteet paketiksi, jolla jokainen voi testata miten paljon enemmän kehosta irti saa. Ja tämä kombo on stimulanttivapaa. Tätä komboa Asetyyli L-karnitiinin kanssa olen käyttänyt useita kuukausia tukemaan erittäin raskaita kyykkyharjoutuksia.

Koko setti vielä viikonlopun ajan –30% tarjouksessa. Kassalla koodi PAKKIS antaa alennuksen.

 

- mainos -