Ultimate MSM, 90 caps

Ultimate MSM – Maksimoi palautuminen vähentämällä kovasta treenistä aiheutuvaa nivelkipua ja -arkuutta Star Nutritionin MSM-ravintolisän avulla! 

  • Tavaramerkkisuojattua korkealaatuista OptiMSM®:ää
  • 800 mg MSM:ää per kapseli
  • Ehkäisee nivelkipua – täydellinen urheilijalle, joka ei säästä itseään treeneissä
  • Sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten
  • Sekä kapseli- että jauhemuodossa

Oletko joskus herännyt jomottavien nivelten ja jäykkien lihasten kanssa kovan voimatreenin tai juoksulenkin jälkeisenä päivänä? Oletko urheilija, joka rakastaa treenata usein, kovaa ja pitkään ilman, että krampit ja arkuudet kropassa hidastavat menoa? On aika ottaa Star Nutritionin Ultimate MSM käyttöön!

MSM, metyylisulfonyylimetaani, on luonnollinen rikinlähde, jota löytyy enimmäkseen vihreistä kasveista ja hedelmistä. Rikillä on tärkeä rooli kropassa; se on rakenneosa kollageenille, joka muodostaa rustoja, jänteitä, sidekudosta, luustoa, ihoa, hiuksia ja kynsiä.

MSM on erityisen suosittu lisä jatkuvasti kroppaansa rasittavien urheilijoiden keskuudessa; nivelten ja lihasten tulee palautua niin hyvin kuin mahdollista, jotta korkeaa suorituskykyä voidaan ylläpitää.

Star Nutrition pyrkii aina parhaaseen laatuun lisäravinteissaan ja siksi yritys on valinnut MSM-tuotteensa lähteeksi OptiMSM®:n. OptiMSM® on Berstrom Nutritionin tavaramerkkisuojaama ja erittäin puhdas MSM-muoto.

Ultimate MSM sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista.

Star Nutritionin Ultimate MSM löytyy sekä kapseli- että jauhemuodossa – valitse itse sinulle paremmin sopiva muoto!

Voimaharjoittelu, juoksu, pyöräily, kamppailu-urheilu – Star Nutritionin Ultimate MSM sopii yhtä hyvin kaikille! 

- mainos -