Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Itse olen käyttänyt ALC(asetyyli L-karnitiini) jo useamman vuoden auttamaan keskittymisessä treenissä. Me kaikki, tai meidän kaikkien pitäisi ymmärtää mentaalisen puolen vaikutus treenissä, miten siihen valmistaudut, miten siinä keskityt, miten siinä suoritat. Ero suorituksessa on merkittävä, riippuen onko pää mukana vai eikö se ole.

Millään lisäravinteella tai ravinnolla ei merkittävästi paskaa päivää ja harhailevaa ajatusta pelasteta, mutta ideaalitilanteessa me voidaan saada jo efektiivistä hyötyä tuotteista joiden on tarkoitus boostata focusta.

Ghost on suhteellisen hintava merkki, mutta ovat tuoneet markkinoille mielenkiintoisen pelaajille suunnatun tuotteen, joka sisältää useaa eri ainesosaa.

Bodarin näkökuomasta nooLEVEL inositolin versio on hyvä juttu pumppia hakiessa. Normaalit vitamiinit eivät koskaan haitaksi ole ja niitä on sopivasti, etenkin c-vitamiinia. Cognizin® ja AstraGin®, koliinia ei meidän keho tarpeeksi tuota ja sitä saa esim kananmunankeltuaisesta. AsrtaGin auttaa kaiken imeytymisessä. Kaksi scooppia on vähän niinkuin must tässä ja siinä nappastaan samalla 150mg kofeiinia koneeseen.

Maistuu todella hyvälle, ei siis omaa boostereille ominaista tuskaista makua.

Gamer tarjouksessa vielä tämän viikonlopun!

Ghost Gamer, 40 servings

Ghost Gamer on erityisesti pelaajille kehitetty lisäravinne Ghostilta, mutta joka sopii käytettäväksi myös opiskelun, töiden ja muun yhteydessä. 

Oletko pelaaja, opiskelija tai teet rankkaa työtä ja toivot jotain muuta, kuin väsähtäneen energiajuoman, jota kannat mukanasi odottamassa oikeaa hetkeä? Ghost Gamer on siinä tapauksessa itsestään selvä valinta. Tämä juoma on kehitetty erityisesti sinulle, joka etsit luotettavaa juomaa, jota voit käyttää, kun on aika avata tietokone tai koulukirjat. 

  • Suunniteltu erityisesti pelaajille
  • 15 aktiivista ainesosaa
  • Hyvin tiivistetty resepti
  • Täydet 40 annosta pakkauksessa
- mainos -

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here