Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Muista koodi PAKKOTOISTO15 monessa eri merkissä.

Kevät on pian täällä, valmistaudu treeneihin maaliskuun suosikeilla!

Supreme PWO 250 g

Tehokkaat aineosat tehokkaina annoksina. Yksinkertainen menestysresepti hyvälle suorituskyvyn kohottajalle on juuri sitä, mitä Star Nutritionin Supreme PWO tarjoaa: Luotettaviksi osoittautuneet ainesosat juuri oikeassa määrässä – ei enempää, ei vähempää.

Supreme EAA, 250g

Star Nutritionin Supreme EAA koostuu välttämättömistä aminohapoista (EAA on lyhenne englanninkielisistä sanoista Essential Amino Acids). Proteiini koostuu yhteensä 20 aminohaposta, ja näistä yhdeksän on välttämättömiä aminohappoja, joita elimistö ei voi tuottaa itse.

24 x Star Nutrition Amino Energy, 330 ml

Amino Energy on lisäys suosittuun aminohappojuomien tuotesarjaan merkiltä Star Nutrition. Hiilihapotettu, fantastisen maistuva sokeriton juoma sisältää 180 mg kofeiinia sekä välttämättömiä aminohappoja (EAA).

Complete Meal, 4 x 1,2 kg

Painonpudotus vaatii kalorien saamisen vähentämistä. Complete Meal on kehitettu auttamaan kalorivajeen ylläpitämisessä. Jokaisesta annoksesta saat hieman yli 200 kcal samalla, kun saat 20 g proteiinia ja täydellisen sisällön sekä vitamiineja että kivennäisaineita. 
Helppokäyttöinen, helppo ottaa mukaan ja herkulliset maut. 

EAA+ Amino, 400 g

EAA+ Amino sisältää välttämättömiä aminohappoja vapaassa muodossa. Välttämätön tarkoittaa, että kehomme ei kykene tuottamaan näitä aminohappoja itse, vaan ne tulee saada ravinnosta. Vapaa muoto tarkoittaa, että jokainen aminohappo on lisätty erikseen, erona proteiinipulveriin, jossa ne ovat ketjuina. Tämä tarkoittaa, että kehon ei tarvitse ensin hajottaa aminohappoja, vaan ne pääsevät imeytymään suoraan.

SmartSupps ZMA, 100 tabs three

Sinkkiä tarvitaan mm. normaalien testosteronitasojen ylläpitämiseen, vahvaan immuunipuolustukseen ja toimivaan aineenvaihduntaan. Magnesiumia tarvitset mm. tehokkaan proteiinisynteesin, normaalin lihastoiminnan ja edullisen elektrolyyttitasapainon ylläpitämiseen.

- mainos -
Edellinen artikkeliMika Sihvonen 112kg
Seuraava artikkeliKOTIPOHJA PRO SERIES #5 | Yläkropan punnertavat Ari Uusitalon kanssa