Nyt on kesä viimeistään loppunut ja tohina ja raudanvääntö on alkanut tosissaan Helsingin parhaalla salilla. Mayor’s gymillä on loppuvuoden voimassa huipputarjous – 12kk treenit 8kk hinnalla. Tämä tarjous on siis lunastettavissa vuoden loppuun asti – älä siis mieti kauempaa, mihin veronpalautuksesi käytät! Mayor’s gym sijaitsee Ruoholahdessa, keskeisellä paikalla ostoskeskuksen 4. kerroksessa, ja meille pääset kätevästi metrolla, bussilla, sporalla tai kurvaat omalla autolla suoraan parkkihalliin. Respa palvelee teitä arkisin klo 14-19 ja verkkokauppa ympäri vuorokauden osoitteessa www.mayors.fi!
Kortti on voimassa 12 kk ostohetkestä, sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai asettaa tauolle.

Synephrine Hardcore, 120 caps

Synephrine Hardcore  Korkealaatuinen rasvanpolttaja Chained Nutritionilta. Puhdasta synefriiniä kivenkovien tulosten saavuttamiseen!

  • Maksimoitu sisältö – vain yksi kapseli päivässä
  • Puhdasta synefriiniä kasviuutteiden sijaan
  • 40 mg synefriiniä kapselia kohden
  • Suosittu tuote rasvanpolttoon ja lihaserottuvuuden kehittämiseen

Chained Nutritionin Synephrine Hardcoren kehittämisessä on priorisoitu sisältö ja tehokkuus – saat täydet 40 mg synefriiniä yhdessä kapselissa.

Erona moniin muihin synefriinituotteisiin, joiden sisältö tulee kasviuutteista, Synephrine Hardcore sisältää puhdasta synefriini HCl:ää.

- mainos -