Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 10% ALENNUS NORMIHINTAISISTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Clear Muscle – Uniikki ja innovatiivinen lihaskasvuvalmiste Muscletechilta. Maksimoi lihaskasvusi vapaassa muodossa olevan HMB:n avulla!

  • Täysin uusi ja ainutlaatuinen tuote
  • Optimoi lihaskasvu ja palautuminen
  • Paranna lihastesi suorituskykyä
  • Aminohappo HMB vapaassa muodossa
  • Erittäin hyvä imeytyminen
  • Todella kovaa treenaaville urheilijoille

Jo vuoden 2014 alkupuolella Muscletech toi julkisuuteen tulevan lanseerauksen, jossa tuotetta kuvailtiin sanoin “The most powerful musclebuilder in history”, eikä lanseeraus jättänyt ketään pettyneeksi. Clear Muscle on täysin uudenlainen tuote, joka sisältää lihasmassan kasvua edistävää aminohappo HMB:tä vapaassa muodossa ja pakattuna käteviin clear pill -kapseleihin, joista aine imeytyy äärimmäisen tehokkaasti kropan käyttöön.

HMB on suosittu ravintolisä kovaa treenaavien urheilijoiden keskuudessa, jotka tavoittelevat optimaalista lihaskasvua, palautumista ja proteiinisynteesiä. Muscletech on onnistunut luomaan uniikin variantin tästä ravintolisästä ja tuotteen avainainesosana toimii BetaTOR™ – HMB vapaassa muodossa!

Markkinoilta löytyvät HMB-lisät perustuvat useimmiten kalsiumiin sidottuun HMB:hen. Clear Musclen sisältämä HMB tarjoaa ylivoimaisen imeytymisen ja vaikutuksen niihin verrattuna. Clear Musclella on voimakas anabolinen vaikutus ja se antaa mahtavia tuloksia kunhan vain liität oheen todella kovan treenin.

- mainos -

Edellinen artikkeliKemppaisen Olli – ProjectGainz #2
Seuraava artikkeliJose Raymond – Keeping up with the Kuwaitis – Part 10