Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Tämä vajaan vuoden markkinoilla ollut ainutlaatuinen treenipaita on suunniteltu nimenomaan vain kuntosalille ja lihaskuntoliikkeitä varten. Siinä olevat ominaisuudet ovat tarpeellisia treenaajille. Mitä kovemmin henkilö harjoittelee, sitä tärkeämmäksi ominaisuudet tulevat. Noita ominaisuuksia ovat:

 • Suunniteltu pitokuvio paidan selkäpuolella, joka auttaa treenaajaa useissa liikkeissä.
 • Hengittävä tekninen kangas, jossa ei juuri hiki haise.
 • Kestävä kangas ja tikkaus.
 • Paidan tukeva rakenne, kun se on puettu päälle.

www.backgrip.net

Edellä mainitut ominaisuudet tekevät saliharjoittelusta tehokkaampaa, varmempaa ja turvallisempaa. Paita mahdollistaa lisäksi harjoitteluasennot, joita on hankala pitää ilman pitävää treenipaitaa. backgrip® -paitaa voi käyttää samaan tapaan, kuin muitakin treenivälineitä eli pukea paidan päälle silloin, kun tuntuu sen ominaisuuksia tarvitsevan. backgrip® -paidan voi pukea myös toisen paidan päälle. Voit tottakai pitää paitaa myös koko harjoituksen ajan.

Kuten jo aiemmin mainittiin, backgrip® on treenipaita, jossa on pitävä kuviointi yläselän alueella. Tämä auttaa kuntosalitreenaajia monissa asioissa.

 1. Lavat pysyvät hienosti paikallaan punnerrusliikkeissä (laitteissa, penkeissä jne.)
 2. Pito auttaa saamaan tukevan selän kaaren penkkipunnerruksissa.
 3. Punnerruksissa harjoitusasento pysyy sarjojen aikana, eikä olkapäät pääse karkaamaan eteen -> tuntuma paranee selvästi.
 4. Jos joudut pitämään tankoa selkäpuolella, pitokuvio pitää tangon paikallaan (esim. low bar-kyykyt)
 5. Harjoittelu on turvallisempaa, koska treeniasennot pysyvät vakaampina.
 6. Et tarvitse magnesiumia paidan selässä, etkä myöskään irrallisia pitomattoja.
 7. backgrip® on kolmiulotteinen ja paidassa kaksipuoleinen (t-paita). Nämä seikat auttavat loistavasti treenituntuman saamisessa.

backgrip® -paidat on kehitetty Suomessa ja niiden kehittäjä on classic bodybuilding -kilpailuissa erittäin hyvin menestynyt Tuukka Heikkinen. Paidan kehittämiseen kului aikaa noin puoli vuotta ja  siitä valmistettiin useita eri prototyyppejä. Lopullisen backgrip® -paidan testivaihe kesti myös noin puoli vuotta. Testihenkilöitä oli kaikkiaan noin 50 ja heidän joukkoonsa lukeutui kilpailevia kehonrakentajia, voimanostajia, voimamies-urheilijoita, yleisurheilijoita, fitness-urheilijoita ja tavan kuntoilijoita. Testiryhmässä oli naisia sekä miehiä. Testiryhmältä tuli pääasiassa todella hyvää palautetta, sekä tottakai myös kehitettäviä asioita. Tuotetta pyritään palautteen pohjalta kehittämään/on jo kehitetty, olemassa olevien resurssien puitteissa.

Tuukan kommentteja paidasta:

”Hieno juttu on se, miten paljon tuota t-paitaa ja sen laatua on kehuttu loistavaksi jo itsessään (ilman sitä grippi-ominaisuuttakaan). Tuon gripin on todettu parantavan jopa kehon ryhtiä, koska se on niin paksu printti. Suurin hyöty siitä on koettu olevan punnerrusliikkeissä ja se tukee tangon alaslaskua, josta on sitten helppo lähteä punnertamaan. Myös pito-ominaisuus on saanut paljon kehuja, ei selkä luista ollenkaan penkkiä vasten. Parhaiten paidan avut tuntee oikeastaan vasta sitten, kun paita on unohtunut kotiin ja alat tekemään tuttuja liikkeitä ilman backgrip® -paitaa. Tuntuma ja suoritusvarmuus ei vaan enää ole ollenkaan niin hyvä. Tämän treenipaidan käyttämiseen tottakai tottuu, kuten kaikkeen muuhunkin ja siitä saatu hyöty hämärtyy, koska sitä alkaa pitää itsestään selvyytenä”.

Kuluttajien kommentteja paidasta:

“Olihan huikee tekele tuo paita!”

“Täytyy sanoa, että hyvin kyllä tuki paita liikkeitä tehdessä, eikä
tarvinnut etsiä asentoja. Yks lemppari treenipaidoista on tullut
tuosta.”

“Ei voi paitaa moittia millään tavoin, aivan loistava kampe. Tuntui
mukavalta päällä”

“Paras treenivaruste sitten vetoremmien!” 

Paita on tällä hetkellä myynnissä ainoastaan nettikaupassa backgrip® -SHOPissa. http://shop.backgrip.fi

Paidasta on olemassa alkuperäinen ja suosituin T-paita. T-paidan lisäksi nettikauppaan tulee 13.3 myös backgrip® TANK-TOP, pitkähihainen COLLEGE, sekä backgrip® huppari (hupparissa ei ole pito-ominaisuutta).

Tunnetuimpia paitaa säännöllisesti käyttäviä urheilijoita ovat yleisurheilun 7-ottelun Suomen mestari Jutta Heikkinen sekä kehonrakentaja Toni Kohonen.

Lisää tietoa backgrip® -paidoista löytyy tuotteen kotisivulta www.backgrip.net

Voit seurata tätä mainiota treenipaitaa myös seuraavissa kanavissa

Facebook
YouTube
Instagram
Twitter

- mainos -