Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Royal Series PAKKOTOISTO -paketti (KOODILLA PAKKOTOISTO -10%), on aika ottaa seuraava askel, aika kokeilla tuotteita jotka tukevat intensiivistä harjoitteluasi. Vie harjoittelusi intensiivisempään suuntaan kuin koskaan aikaisemmin, oletko valmis?

Royal ClusterCarbs, nopeasti imeytyvä hiilihydraattijauhe.

Suuren molekyylipainon omaavina hiilihydraattien lähteinä on käytetty kahta parasta mahdollista raaka-ainetta: syklistä dekstriiniä ja glukoosipolymeerejä. Nämä hiilihydraatit ovat erittäin helppoja ja hellävaraisia vatsalle, imeytyvät tehokkaasti, eivätkä jää rankassakaan treenissä mahaa turvottamaan. Tarkkaan harkitulla raaka-aineiden keskinäisellä suhteella on saatu aikaan synerginen hiilihydraattiyhdistelmä, joka parantaa kokonaislopputulosta vielä paremmaksi kuin olisi mahdollista päästä kummallakaan raaka-aineella yksinään, vaikka molemmat raaka-aineista ovatkin yksittäisinä parhaita mahdollisia.

Mineraaliyhdistelmänä tuote sisältää luonnon omat monimineraalijauheet AquaminR -merimineraalin ja CocoMineralR -kookosvesijauheen sekä merisuolan, joiden yhdessä luomaa ainutlaatuista mineraalipohjaa on vielä täydennetty erinomaisesti imetyvällä magnesiumin lähteellä. Näin Royal ClusterCarbsin mineraaliprofiili on saatu täsmättyä tarkalleen maksimaalisesti suorituskykyä, nesteytystä ja elimistön normaalia elektrolyyttitasapainoa tukevaksi.

Royal ClusterCarbsin sisältämä AquaminR -merimineraalijauhe sisältää kaiken kaikkiaan 74 eri mineraalia eli mineraalit, jotka löytyvät luontaisesti merestä. Osaa näistä mineraaleista on tuotteessa on luonnollisestikin mukana vain hyvin pieniä määriä, mutta ne kaikki ovat ylivoimaisen imeytyvässä muodossa. CocoMineralR on kookosvesijauhetta eli kookosvettä, josta on haihdutettu vesi ja jäljelle ovat jääneet kaikki luontaiset mineraalit ja hiilihydraatit. Nämä ainesosat auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistävät elektrolyyttitasapainoa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston ja lihasten toimintaa sekä myös proteiinisynteesiä. 

Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta Royal ClusterCarbs tukee elimistön suorituskykyä ja tasapainoa monella tavalla mahdollistaen kovemman treenaamisen ja siten paremman kehittymisen. Säännöllisesti käytettynä tuotteella on lisäksi myös yleiselle hyvinvoinnille edullisia vaikutuksia, sille se mm. edesauttaa ruoansulatusnetsyymien normaalia toimintaa sekä normaalia verenpainetta. 

Royal ClusterCarbs tarjoaa sinulle tinkimätöntä laatua olevan premium-luokan hiilihydraatti-elektrolyyttijauheen, jossa kaikki on viimeisen päälle mietittynä ja kohdallaan.

Royal BCAA on haaraketjuiset aminohapot (leusiini, valiini ja isoleusiini) sisältävä, herkullisen makuinen juomajauhe. Voit käyttää tuotetta treenin aikana, aterioiden välissä tai aterioita täydentämään. Jokainen annos sisältää 5 g haaraketjuisia aminohappoja fysiologisesti oikeassa keskinäisessä suhteessa.

PPS Nutrition Royal BCAA:n aminohapot imeytyvät vaivattomasti ja nopeasti, eivätkä ärsytä vatsaa. Tuote on instantoitu eli se liukenee erittäin hyvin nesteisiin. Tuote on sekä gluteeniton että laktoositon.

Korkealaatuinen BCAA-jauhe
Liukenee nesteisiin helposti
Imeytyy nopeasti
Gluteeniton ja laktoositon
Herkullisen makuinen
Tehostaa palautumista
Helppo tapa täydentää tärkeiden aminohappojen saantia.

Annostus: Sekoita 1 annosmitta (6 g) jauhetta nesteeseen. Nauti yksi annos esim. 10 minuuttia ennen harjoittelun aloittamista, harjoittelun aikana tai heti harjoittelun jälkeen. Soveltuu myös aterioiden yhteyteen aterioiden proteiinipitoisuutta täydentämään.

Royal Pump on ehdottomasti kaikkien pumppituotteiden kuningas! Ennen kuulumattomat määrät testattuja ja taatusti toimivia pumppia lisääviä ainesosia: yksi ainoa ja jokainen annos sisältää uskomattomat 8 g sitrulliinimalaattia, 8 g L-arginiinia (5,5 g perusmuotona ja 2,5 g alfaketoglutaraattina) ja 1000 mg punajuurijauhetta. Nauti annos noin puoli tuntia-tunti ennen treeniä ja siirry pumppisi osalta aivan uudelle tasolle. Joudut ehkä jopa jatkossa pienentämään annostusta liian kovan pumpin takia.

Korkealaatuiset raaka-aineet
Liukenee nesteisiin helposti
Imeytyy nopeasti
Gluteeniton ja laktoositon
Aivan uudenlaista tehoa
Pumppi, jota et mahdollisesti pysty sietämään

Nauti annos Royal Pump:ia ennen treeniä ja koe jotakin uskomatonta!

Royal Series Shakerilla eroitut joukosta, be a KING!

Royal Shaker on varustettu Circle Technology-teknologialla, täysin sileällä pinnalla ja pyöristetyllä pohjalla, mikä varmistaa sisällön täydellisen sekoittumisen ilman siivilää tai palloa. 

Shaker on valmistettu sertifioidusta materiaalista, joka ei sisällä myrkkyjä, lyijyä ja BPA:ta. Shaker on PZH:n sertifioima kosketukseen elintarvikkeiden kanssa ja koko tuotantoprosessi täyttää EU-standardit. Shakerissa on käytetty kahden tyyppistä materiaalia (joustamatonta ja joustavaa), jotka takaavat 100 % tiiveyden korkin liitoskohdassa säiliön ja sulkimen kanssa.
Lisäksi korkissa on kaksoiskierre tekniikka kierrosten vähentämiseksi tuotetta avattaessa ja suljettaessa.

ROYAL series – be the KING of the gym! 

Ominaisuudet:
PZH Sertifikoitu
Valmistettu Euroopassa
Kierrätettävä materiaali
Ei sisällä myrkkyjä, lyijyä ja BPA:ta
Voidaan pestä astianpesukoneessa
Tiiviystakuu
Naarmuuntumaton pinta
Ei hajuja
Sopii auton mukitelineeseen
Ympäristöystävällinen
Ekologisesti valmstettu
Ergonominen muotoilu

Tilavuus: 700ml

- mainos -
Edellinen artikkeliThor aikoo tänä vuonna rikkoa raw voimanoston yhteistuloksen maailmanennätyksen
Seuraava artikkeliYlilauta kysyy, mä vastaan