Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Paljon uusia tarjouksia, voimassa 1-15.4. Normihintaisista 10% ale koodilla Pakkotoisto.

Creatine Monohydrate 500g -30%

PPS Nutrition Creatine Monohydrate-lisäravinne on puhdasta100% kreatiinijauhetta.Kreatiinimonohydraatti on yksi maailman tutkituimpia lisäravinteita, joten sen käyttöä on seurattu pitkään ja tarkasti. EU:n hyväksymät ravitsemus- ja terveysväittämät  sanovat että kreatiinimonohydraatti mm. tehostaa sarjakestävyyttä ja lisää maksimivoimaa lyhytkestoisessa suorituksessa. 

OsmoLite -20%

OsmoLite soveltuu nautittavaksi niin ennen, aikana sekä jälkeen harjoittelun. OsmoLite liukenee helposti esim. veteen ja on maultaan neutraali.
Hiilihydraatit ovat tehokkain polttoaine kaikille vaativille toiminnoille. Periaatteessa kaikki mitä tehdään intensiivisesti edellyttää hiilihydraatteja, jotta suoritus olisi paras mahdollinen. OsmoLite on matalan osmolaliteetin omaava hiilihydraattilähde (glukoosipolymeerit) joka soveltuu erinomaisesti käytettäväksi glykogeenivarastojen nopeaan täyttöön.

L-Glutamine Micronized -30%

Fermentoidulla glutamiinilla tarkoitetaan glutamiini-aminohappojauhetta joka valmistetaan  kasvipohjaisesta raaka-aineesta. Mikronisoitu glutamiinijauhe liukenee nopeasti ja tehokkaasti veteen ja onkin heti sekoittamisen jälkeen valmis nautittavaksi. 

NAC 650mg -50%

PPS Nutrition NAC tai N-asetyylikysteiinim nimensä mukaisesti se on aminohappo L-kysteiinin johdos, jossa asetyyliryhmä on kiinnittynyt kysteiinin typpiatomiin. N-asetyylikysteiini toimii elimistössä mm. lisäten glutationin synteesiä. Glutationi taas puolestaan toimii elimistössä voimakkaana ja keskeisenä antioksidanttina.
Yksi kapseli päivässä riittää! PPS Nutrition NAC sisältää jokaisessa kapselissa tuhdin annoksen eli peräti 650 mg korkealaatuista N-asetyylikysteiinia.

ZMA -40%

PPS Nutrition ZMA-ravintolisä on valmistettu korkealaatuisista ja hyvin imeytyvistä raaka-aineista, jotka tukevat mm. lihaskasvua ja proteiinisynteesiä. ZMA-valmisteen sinkki on laadukkaasta sinkkiglukonaatista joka imeytyy hyvin, näin edistäen mm. kehon normaalia hormoonituotantoa  sekä immuunijärjestelmää. Magnesiumi on hyvin imeytyvä sitraatti-muoto joka edistää proteiinisynteesiä sekä lihasten normaalia toimintaa. Magnesiumi voi myös tutkimuksien mukaan edistää elektrolyyttitasapainoa sekä estää venähdyksien synty. ZMA -ravintolisään on myös lisätty B6-vitamiinia joka tehostaa muitten ainesosien imeytymistä, aikaansaaden paremman lopputulosen.

Magnesium Citrate 800mg -40%

PPS Nutrition Magnesium Citrate-ravintolisä sisältää magnesiumia hyvin imeytyvässä muodossa (sitraatti). Magnesiumi osallistuu mm. solujen energiantuotantoprrosessiin. Riittävä saanti magnesiumia on erittäin tärkeätä sydänlihaksille, sillä magnesium vaikuttaa myös sydämen lyöntitiheyteen ja verenpaineen säätelyyn. Magnesiumilla on myös merkittävä rooli luukadon ehkäisyssä. Magnesiumin puute voi ilmetä lihasten voimattomuutena ja erilaisina kouristuksina, kuten lievemmät voivat olla esim. suonenvedon kaltaiset tilat.

- mainos -
Edellinen artikkeliKerran vielä, älkää tehkö liian pienillä painoilla tuntuman takia.
Seuraava artikkeliPodcast 140 | Kale, Valde ja ISO pizza