Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 10% ALENNUS NORMIHINTAISISTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Varsin mielenkiintoiset tuoteet puurofaneille.

Kaurapuuro on klassikko, kuten proteiinikin.  Star Nutritionin Protein Oatmeal on suorastaan hurmaava gluteeniton kaurapuuro, joka sisältää laadukasta maitoproteiinia, chian siemeniä, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, aitoja hedelmäpaloja, marjoja sekä kurpitsansiemeniä.  

  • Gluteeniton kaurapuuro 
  • Proteiinia jopa 30 % 
  • Korkea ravintokuitupitoisuus 
  • Uskomattoman hyvää 
  • Helppo valmistaa 

Perinteinen kaurapuuro, mutta parempi 

Puuro on klassikko. Moni aloittaa päivän puurolla ja yleisin valinta on ehkä kaurapuuro. Mutta kaurapuuro voi olla mautonta ja siinä voi olla paljonkin parantamisen varaa. Juuri tämän parannuksen Star Nutrition on tehnyt Protein Oatmealissa. Tämä ei ole tavallinen kaurapuurosi.  

Täysi tankkaus proteiinia 💪 

Proteiini on ainoa ravintoaine, joka myötävaikuttaa aminohappojen kanssa, minkä lisäksi se myös edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Vaikka kaura sisältääkin tietyn määrän proteiinia, ei sitä ole erityisen paljon. Tämä puuro sisältää myös maitoproteiinia, joka nostaa proteiinipitoisuuden jopa 30 %:iin!  

Täysin ilman gluteenia 

Protein Oatmeal pohjautuu gluteenittomaan kauraan, mutta ei siinä vielä kaikki. Ihana maku tulee aidosta kanelista ja omenapaloista, mutta mukana on myös chian siemeniä, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä ja kurpitsansiemeniä. Nämä sekä antavat lisämakua että tarjoavat myös tärkeän ravintokuitulisän.  

Herkullinen aamiainen 

Jos pidät kaurapuurosta, tulet rakastamaan Protein Oatmealia. Tämä puuro on superhelppo valmistaa sekä mikroaaltouunissa että liedellä ja se maistuu uskomattomalta. Se sopii täydellisesti sekä aamupalaksi että välipalaksi, ja siitä tulee nopeasti uusi suosikki.  

Tavallinen riisipuuro on herkullista, mutta tavallinen riisipuuro ei ole proteiinipitoista. Star Nutrition on ratkaissut tämän ja kehittänyt Protein Ricepudding Traditional -maulla, joka ylimääräisen maitoproteiinin ansiosta tarjoaa jopa 20 g proteiinia annosta kohden. Protein Ricepudding Traditional  maistuu perinteiseltä. Se on hyvä sellaisenaan mutta myös helppo maustaa mieltymyksen mukaan.

  • Kermainen riisipuuro
  • Jopa 29 % proteiinia
  • Helppo keittää

Kaikkien rakastama riisipuuro

Protein Rice Pudding on klassinen riisipuuro. Riisipuuro on monien suosikki ja se liitetään usein talveen ja joulun aikaan. Samaan aikaan tavallisella riisipuurolla ei ole parasta ravitsemusprofiilia. Star Nutrition on siksi kehittänyt riisipuuron, jota voidaan syödä ympäri vuoden ja jonka sisältö on ravintorikas.

Paljon proteiinia 💪

Tavallinen riisipuuro on melko vähäproteiinista, joten Protein Ricepudding sisältää kaksi laadukasta proteiinilähdettä maitoproteiinitiivisteen ja rasvattoman maitojauheen muodossa, mikä nostaa proteiinin jopa 29 %:n. Tämä vastaa 20 g proteiinia annosta kohti. Proteiinilla on tärkeä rooli lihasmassan kehittymisessä.

Helppo keittää

Proteiiniriisivanukas voidaan kypsentää sekä mikroaaltouunissa että kattilassa liedellä. Kypsennys kestää vain muutaman minuutin. Proteiinipuurolla on erittäin hyvän ja kermaisen riisipuuron perinteinen maku. Puuron voi sitten helposti maustaa itse vaikkapa kanelilla tai marjoilla.

- mainos -

Edellinen artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely |  Kimmo Heinonen
Seuraava artikkeli6 WEEKS OUT, JALKAJUMPPAA TOHMIKSELLA | Mika Nikkonen