Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Ennen treeniä kuten treenin aikana, on perusteltua ottaa kiertoon täsmäravinteita, etenkin aminoita sekä piristäviä ainesosia. Jos intrajuoma on tärkein, niin PWO tulee melkolailla kakkosena. Palkkariahan ei paljoa tarvitse jos intrajuomassa on aminot ja hiilarit.

PWO:ta on saatavilla monissa muodoissa. Mutant Madness All In Mutantilta on PWO, jota sinun ei tarvitse täydentää millään. Tämä PWO on suunniteltu tarjoamaan kattava valikoima aineosia samalla, kun se ei himmaile annostuksissa. PWO, joka on kehitetty sinulle, joka vedät treenit täysillä.
Pathogen PWO on Outbreakin valmistama ravintolisä – todella runsaasti annosteltu PWO juuri oikeilla määrillä keskushermostoon vaikuttavia aineita. 400 mg kofeiinia yhdistettynä 100 mg:aan teobromiinia ja 6 000 mg sitrulliinimalaattia tekee Pathogenista todellisen hardcore-tuotteen.
Citrulline Malate – Star Nutritionin klassinen ja tehokas Pre-Workout-tuote, joka sisältää 98% sitrulliinimalaattia. Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä! 

L-Arginine – Star Nutritionin 100% aminohappo L-arginiinia. Lisää verenvirtausta ja saa aikaan voimakkaan lihaspumpin treenatessa!

Beta-Alanine – Star Nutritionin korkealaatuinen ravintolisä, jonka sisältämä beeta-alaniini vähentää maitohapon kertymistä lihaksissa harjoittelun aikana ja lisää näin kestävyyttä.


The Butcher – Swedish Supplementsin paljon puhuttu Pre-Workout, joka on seuraaja menestyksekkäälle F#cked Up!:lle. Unleash your inner beast!
- mainos -
Edellinen artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely  | Raman Sekhon
Seuraava artikkeliSKL SM 2022 kilpailijaesittely  | Ayrton Kalek