Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Uus cool tuotemerkki myyntiin. Koodilla PAKKOTOISTO 10% ale myös tämän merkin normihinnoista.

https://www.pps-shop.fi/fi/b/real-pharm/Real/

Behemoth Preworkout

Ota Behemoth ennen harjoittelua ja nauti lisäenergiasta ja maksimaalisesta stimulaatiosta. Behemoth tarjoaa kovat lihaspumpit ja samalla erittäin intensiivisen harjoittelun. Sen vaikutus kestää koko harjoituksen ajan. Näin harjoitus voidaan suorittaa paljon korkeammalla intensiteetillä ja varmistaa halutut vaikutukset.

EAA

EAA on jauhemainen ravintolisä, joka on tarkoitettu sekä ammattiurheilijoille että amatööriurheilijoille täydentämään ruokavaliotaan välttämättömillä aminohapoilla.

Size Grow Creatine three

Real Pharm Size Grow on markkinoiden paras, helposti liukeneva jauhemainen kreatiiniyhdistelmätuote. Sen avulla voit edistää rasvattoman lihasmassan kasvua ja huomattavan voimanlisäyksen mahdollisuutta jokaisen harjoituksen aikana. Kokeile itse tuotetta, joka koostuu edistyneistä kreatiinimuodoista, joiden avulla saavutat nopeasti tavoittelemasi harjoitustulokset!

BIG Z Power Preworkout

BIG Z POWER on erittäin tiivistetty treeniboosteri. BIG Z POWER on jauhemainen ravintolisä, joka on tarkoitettu sekä ammatti- että harrasteurheilijoille. Bix Z täydentää heidän ruokavaliotaan aminohapoilla, C-vitamiinilla, kivennäisaineilla ja kofeiinilla. 

Real Mass Gold Edition Gainer

Real Mass on tehokas hiilihydraatti-proteiiniravintolisä, joka on suunniteltu lisäämään lihasmassaa. Varsinkin niille, jotka elävät fyysisesti aktiivista elämää.

RaDZIK Pump Extreme

RADZIK PUMP EXTREME on erittäin tiivistetty treeniä edeltävä pumppituote. RADZIK PUMP EXTREME on jauhemainen ravintolisä, joka on tarkoitettu sekä ammattiurheilijoille että harrastajille ja joka täydentää heidän ruokavaliotaan aminohapoilla, C-vitamiinilla, kivennäisaineilla ja kofeiinilla.

Red Speed Powder

Red Speed ​​Real Pharm on palannut uudessa, parannetussa muodossa, nyt myös helposti liukenevana jauheena. Tiedon ja kokemuksen perusteella Real Pharm -brändi on kehittänyt ainutlaatuisen tuotteen luonnollisista ainesosista. Red Speed antaa sinulle lisävoimaa toimia missä tahansa tilanteessa, lisää energiaasi sekä kohentaa kokemaasi yleistä hyvinvointiasi!

Real Hydro

Proteiini tukee lihasmassan rakentamisprosessia ja estää lihasmassan menetystä rasittavien harjoitusten aikana. Real Hydro 100 sisältää vain laadukkaimpia ainesosia. Jauhemuoto helpottaa käyttöä ja erinomainen liukoisuus takaa juoman nopean ja helpon valmistuksen. Erinomainen maku, kilpailukykyinen hinta ja korkealaatuisin heraproteiinihydrolysaatti yhdistyvät tässä tuotteessa.

Joint Flex

oint Flex on jauhemainen ravintolisä, joka on suunniteltu sekä ammattiurheilijoille että amatööreille. Joint Flex -ravintolisä on korkealaatuinen tuote, joka täydentää urheilijoiden ruokavaliota Boswellia serrata -uutteella, glukosamiinisulfaatilla, kondroitiinisulfaatilla, MSM:llä ja hyaluronihapolla.

Berberine Berberyna HCL

Real Pharmin Berberine HCL on lisäravinne, joka sisältää berberiinihydrokloridia. Se tukee täydellisesti kehon toimintoja. Tablettimainen valmiste on helppo nauttia päivittäin. Erittäin vahva valmiste, yksi ainoa tabletti päivän isoimman aterian jälkeen riittää.

Taurine

Tauriini eli 2-aminoetaanisulfonihappo on orgaaninen kemiallinen yhdiste, tai tarkemmin sanottuna yksi biogeenisista aminohapoista. Tauriini ei ole proteinogeeninin aminohappo, se muodostuu rikkiaminohapon kysteiinin lopullisesta hajoamisesta. Tauriinia muodostuu ihmiskehossa pieniä määriä. Sen tuotantopaikat ovat maksa, aivot, suolet ja luustolihakset. Tauriini aminohapon pääasiallinen biokemiallinen tehtävä on osallistua sappihappojen muodostumiseen. Urheilijoille tauriinin tärkein tehtävä on kuitenkin tukea kreatiinin kulkeutumista lihaksiin, mikä lisää merkittävästi sen tehokkuutta ja hyötyosuutta.

- mainos -
Edellinen artikkeliMRO @ THAILAND 2023 – PART 17 – NIVELREUMA – MAYHEM – VIIMEISIÄ VIEDÄÄN
Seuraava artikkeliTESTOTONNI TIETOVISA ft. Kohonen | Kotipohja | Möykky | Original Cast #31