Eletään vuoden 2001 tammikuuta, 29. päivä Pakkotoiston esi-isä avaa toimintansa ja palstalle kirjoitetaan ensimmäinen viesti. Samoilla main Tuupovaarassa pörrää nuori mies nimeltä Jooel Vatanen, 10 vuotias pikkupoika, jolla on unelmia, mutta ei välttämättä niitä mitä tulee myöhemmin toteuttamaan.

Vuosia kuluu, aika etenee. Saan kutsun Bodybuilding Alliancen tapaamiseen, jossa Suomen bodauskermaa paikalla. Heidän kanssa palaveeraamassa mukana on Herra Vatanen joka tunnetaan You tubesta nimellä PTVatanen. Koska kaveri vaikutti mielenkiintoiselta persoonalta, kysyn että onnistuisiko Podcast jossain vaiheessa. Ja sehän sitten ajan saatossa onnistuu.

Aikaa kuluu taas ja Vatanen on toteuttanut unelmansa, salin Porvossa ja orastava ajatus ketjusta on jo mielessä.

Mutta joo tarinat sikseen. Itse olen reippaan 18 vuotta skenessä pyörinyt ja paljon kokenut. Ikäviä ja positiivisia asioita, mutta pakko nostaa sieltä yksi henkilö esiin ja antaa erityiskiitokset ja otsikostakin voi päätellä, että kyseessä on Jooel Vatanen.

Haluaisin julkisesti syvästi kiittää Jooelia siitä, miten mies ymmärtää mitä yhteistyö on ja vaikka miehen eri tarvitsisi enää kikkailla mitään, on hän edelleen se sama kaveri, jota podcastiin pyysin. Järjettömän reilu kaveri, loistava ja rohkea yrittäjä sekä hurja voimanostaja. Eihän noissa loppupeleissä mikään muu ole tärkeää kuin se, että jätkä nyt vain on perkeleen mukava ja reilu.

Hattu pois päästä, tai tässä tapauksessa lippis/pipo ja syvä kumarrus ja kiitos Vataselle näistä vuosista vaikka niitä ei kamalasti vielä takana ole, mutta toivottavasti hurjasti edessä. Kiitos!

- mainos -