Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Seth esittelee koko firman tilat ja henkilöstön.

Vitamins & Minerals Daily, 60 caps -30%

Vitamins & Minerals Daily – Kattava vitamiini- ja mineraalilisä Star Nutritionilta. Vain yksi kapseli päivässä riittää täydentämään ruokavalion tärkeillä ravintoaineilla!

Runsaasti tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja
Vain yksi kapseli päivässä
Erinomainen hinta-laatusuhde

Star Nutritionin Vitamins & Minerals Daily, sisältää välttämättömiä vitamiineja ja tärkeimpiä kivennäisaineita 25-100% päivittäisen saannin vertailuarvosta (RDA). Nämä vitamiinit ja mineraalit eivät sisällä turhia kaloreita, mutta ovat hyödyllisiä terveyden ylläpitämiseksi.

Mikroravintoaineiden puute voi aiheuttaa erilaisia oireita kuten väsymystä, huimausta, huonomman palautumisen harjoittelusta ja immuunijärjestelmän toiminnan heikentymistä.
Ultimate Vitamins & Minerals Athlete, 60 caps -34%

Ultimate Vitamins & Minerals Athlete on korkean vitamiinipitoisuuden monivitamiini urheilijoille. Monivitamiinia on rikastettu inkiväärillä, kurkumalla, astaksantiinilla ja L- OptiZinc®:llä.

Korkeat pitoisuudet tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja
Uniikki ja hyvin imeytyvä sinkin lähde (L-OptiZinc®)
Rikastettu inkivääriuutteella, kurkumalla ja aktaksantiinilla
Tarkoitettu erityisesti aktiivisesti treenaaville
MM. korkea D-vitamiini-, sinkki- ja magnesiumpitoisuus.

Ultimate Vitamins & Minerals Athlete on korkealaatuinen monivitamiini, joka on tarkoitettu aktiivisesti treenaaville. Tuotteessa on korkeat vitamiini- ja mineraalipitoisuudet ja se on  tasapainoinen sekoitus tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Sinkin lähteenä toimii todella hyvin imeytyvä L-OptiZinc® ja tuotetta on rikastettu lisäämällä siihen inkivääriä, kurkumaa ja astaksantiinia.
- mainos -