Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Olen Tero Turunen Varkaudesta. Ikää 35-vuotta ja tärkeimmät speksit eli pituus 178 cm paino 103,7 kg, kun eletään preppiviikkoa kuusi. Kymmenen viikkoa aikaa Kultsalle ja olen ilmoittautunut sarjaan – 90 kg. Valmentajani on vuodesta 2016 lähtien ollut Jari Bull Mentula. Odotan mielenkiinnolla mitä vuoden 2017 kisojen jälkeen on saatu aikaan. 

Ensimmäiset SM – kilpailut olivat 2015 ja sieltä muistaakseni viimeinen tai toiseksi viimeinen sija sarjassa – 90 kg. SM – kilpailuissa 2017 sijoituin kuudenneksi – 90 kg sarjassa. Jos tulevaisuuden tähtäimistä lyhyesti, niin tarkoitus kilpailla raskaammissa painoluokissa tasapainoisella fysiikalla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Olen kohtalaisen ”tuore” lajiin nähden, aloitin harrastelun vuonna 2005 olkapään kuntoutuksella ja se hieman vei mukanaan. Enemmän bodylajeista aloin kiinnostua 2011 ja 2014 alkoi kisaaminen kiinnostaa. Toki niitä puntteja tuli heiluteltua kouluaikoina jo vanhempieni luona asuessa. Talon varastosta löytyi ”ku1ntosali”, jonka isä kivasti oli kalustanut penkillä, räkillä ja muutamalla itse tehdyllä vastusharjoitteluun oletettavasti sopivalla aparaatilla. Seinät oli vuorattu 80 – 90-luvun alun kehonrakentajien / fitnesstyttöjen kuvilla. Isän huolimatonta sisustamista tässä lienee siis kiittäminen. Siellä saattoi kavereiden kanssa kokeilla penkkiä ja mahdollisuus oli tehdä myös kyykkyä. Arvata voi montako kertaa kinttuja reenattiin, jos sitä touhua reenaamiseksi kehtaa sanoa jälkeenpäin. 

Teen vuorotyötä Riikinvoimalla voimalaitoskäyttäjänä sekä valmennuksia puolisoni kanssa nimellä NUTE_Training. 

Facesta löytää nimellä ja instasta nute_1training.

Animal Nitro 44,90€

- mainos -
Edellinen artikkeliSM2019 Kilpailijaesittely – Aaro Kiukas
Seuraava artikkeliDEADLIFTS AND WEIGHT OVER BAR – DAY 3