SHABOOM! Sanoi Levrone, joka ei tähän liity sitten niin mitenkään, tai mistä mä tiedän vetääkö Kentsu kans näitä. Anyways, Off the Hookin shotin tapaan tämä PWO juoma on tarkoitettu tuomaan aminojen ja kofeiinin muodossa potkua treeniin. Kofeiinilla on 5-9mg/kg annoksella merkittävä hyöty kestävyys- ja voimaharjoittelussa, check this shit out!

Se miten tätä PWO shottia voi myös käyttää treenin boostaajana ajatellen kofeiinia ja tuota kofeiinimäärää. 100kg kaveri joutuu ottamaan minimissään 500mg kofeiinia saadakseen tuon kofeiinin edun. 500mg on monelle kuitenkin kohtuu kova määrä ja tästä voi tulla huono olo. Se miten itse olen ratkaissut tuon, on kaksivaiheinen boosteri. Ennen treeniä otan tyypillisen PWO juoman, tällä hetkellä Mutant Madness ja sitten puolessa välissä treeniä PWO-shotin.

Ja kun tässä kombossa ei saa pelkästään extrana kofeiinia, saa tässä myös lisää hyödyllisiä aminoita kesken treenin.

24 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml -36%

Star Nutritions PWO Shot on voimakas suorituskyvyn kohottaja kätevässä shottimuodossa. Se piristää, parantaa kestävyyttä ja lisää voimaa.

  • Voimakas PWO kätevässä shottimuodossa
  • Testatusti tehokkaat ja turvalliset ainesosat
  • Parantaa suorituskykyä intensiivisissä treenimuodoissa
  • Piristää ja parantaa keskittymiskykyä
  • Helppo ottaa mukaan ja käyttää

Supreme PWO Shot koostuu neljästä huolella valitusta ainesosasta, jotka yhdessä vaikuttavat suorituskykyä parantavasti usealla eri tavalla. Tuotteen vaikutukset ovat:

  • Lisääntynyt valppaus ja parantanut keskittymiskyky: Kofeiini ja L-teaniini ovat kaksi ainesosaa, jotka molemmat vaikuttavat henkistä suorituskykyä parantavasti. Yhdistämällä kofeiinin ja L-teaniinin saavutetaan parempi teho kuin pelkällä kofeiinilla (1).
  • Parantunut kestävyys: Beta-alaniini on klassinen ainesosa, joka parantaa  vastustuskykyä maitohappoja vastaan ja lisää kestävyyttä. Sen beta-alaniini tarjoaa lisäämällä lihasten karnosiinin määrää, joka on luonnollinen puskuri.
  • Lisääntynyt pumppaus: L-sitruliini lisää  typpioksidin (NO) tuotantoa, minkä vuoksi verisuonet laajenevat. Tämän seurauksena veri, happi ja ravinteet kulkeutuvat lihaksiin, mikä lisää pumppausta ja voimakestävyyttä.

- mainos -