Untitled Document GAZOZ.FI - 10% ALENNUS KAIKESTA KOODILLA PAKKOTOISTO

Koko tuotemerkki nyt tarjouksessa, poimin tähän pätevimmät tuotteet.

Whey-80® on korkeapitoinen proteiinijauhe, jossa on todella hyvä maku ja liukenevuus. Tuote koostuu 100% ultrasuodatetusta ja instantoidusta heraproteiinikonsentraatista, jonka avulla voit lisätä lihasmassaa ja parantaa lihasten palautumista – yhdistä kovaan harjoitteluun ja riittävään lepoon ja valmistaudu näkemään tuloksia!

Star Nutritionin Whey-100® on markkinoiden parhaita proteiinilisiä – erittäin hyvä maku ja liukenevuus sekä korkealaatuiset raaka-aineet takaavat tämän. Tuote koostuu 100% ristivirtauksella mikro- ja ultrasuodatetusta heraproteiini-isolaatista, jossa on erittäin vähän rasvaa ja laktoosia (1%). Whey-100® on vaativan urheilijan valinta.
Ultimate EAA Complex on laadukas EAA-tuote, joka koostuu välttämättömistä aminohapoista (EAA, essential amino acids) ja Wellmune®-beetaglukaanista. Tämä innovatiivinen tuote edistää lihaskasvua, vahvistaa vastustuskykyä ja nopeuttaa palautumista.
Kuinka tämä toimii? Lihasten sisällä L-karnitiini vastaa rasvan kuljettamisesta mitokondrioihin, jotka ovat niitä solujen osia, missä rasvaa poltetaan. Nauttimalla L-karnitiinilisää lisätään määrää, joka on saatavana rasvahappojen kuljettamiseen mitokondrioihin, mikä puolestaan lisää rasvanpolttoa.
Star Nutrition Nootropic Night on nootropic, joka nautitaan iltaisin. Nootropicit kuuluvat niin kutsuttuun ”cognitive enhancers”-lisäravinnekategoriaan. Ne sisältävät ainesosia, joita aivoissa luonnollisesti tuotetaan tai jotka edistävät aivojen välittäjäaineiden päivittäistä toimintaa.
Kokemus osoittaa, että tauriini toimii inhibitorisena välittäjänä keskushermostossa, hidastaen aivojen hermosolujen stimulaatiota mikä tarkoittaa teoriassa, että tauriini voi ajoittain sulkea pois tarpeettomat hermosignaalit. Tämä yksinkertaistaa ja lyhentää aivojen erotteluprosesseja. Pitkässä juoksussa oleellisimmat signaalit vahvistuvat ja fokus paranee. Ominaisuus, jota monet treenaavat ihmiset ympäri maailmaa osaavat arvostaa!
- mainos -

Edellinen artikkeli6. // Selkäreenit Loadedilla | N&T
Seuraava artikkeliNYRKIT HEILUU DUBAISSA | PtVatanen