Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Uuteen vuoteen treenien merkeissä.

Old School 3.0 500g -30%

PPS Nutrition – Old School 3.0 -ravintolisä on suunniteltu sisältämään kliinisesti tutkitut annokset tutkittuja ja myös käytännössä tehokkaiksi todettuja ainesosia. Old School 3.0 on stimulantiton tehonlisääjä, joka antaa keskittymiskykyä ja energiaa harjoitteluun, blokkaa maitohappoja treenin aikana ja aiheuttaa lihaksiin ihoa kiristävän pumpin. Ainesosat ovat tutkittuja ja ne on tarkasti valittu toimimaan synergisesti keskenään.

Ripped Pro, 60 caps -20%

Tiukan dieetin noudattaminen, jossa kaloreiden saanti on alhaalla, saa aikaan energiavajeen. Star Nutritionin Ripped Pro on suunniteltu juuri tähän tilanteeseen: tuote auttaa pitämään energiatasot ylhäällä piristävän vaikutuksensa ansiosta ja parantaa fokusta, jolloin treenit sujuvat paremmin myös kalorivajeella.

PPS Nutrition #5 Recovery -59%

Recovery juoman sisältämät proteiinit auttavat lisäämään lihasmassaa ja edistävät lihasmassan säilymistä myös kaikkein kovimmilla dieettijaksoilla. Hiilihydraatit puolestaan lataavat harjoituksen aikana tyhjentyneitä lihasten glykogeenivarastoja.

Reforce Stainless Steel -25%

Reforce Stainless Steel – Ympäristöystävällisempi valinta! Smartshaken kestävä ja hygieeninen shakeri teräksestä. Vuotamaton korkki, tyylikäs design sekä helppo puhdistettavuus tekevät tästä itsestään selvän shakerivalinnan.

Recovery PPS Nutrition Palautumisjauhe -30%

PPS Nutrition Rcovery on nopeasti imeytyvä palautusjuoma joka tarjoaa sinulle runsaasti hiilihydraatteja sekä proteiinia tehostamaan palautumista. Recovery on valmistettu nopeasti vaikuttavaksi, jotta saat kehosi äkkiä anaboliseen (rakentavaan) tilaan kovan harjoittelun jälkeen. 

Micellar Casein, 1560 g -10%

Micellar Casein on korkealaatuinen proteiini, joka imeytyy todella hitaasti. Kaseiiniproteiinia käytetään tavallisesti iltaisin, koska hidas imeytyminen mahdollistaa sen, että lihakset saavat proteiinia kauan aikaa yöllä, minkä on osoitettu vaikuttavan positiivisesti lihasten kasvuun.

Joka annoksessa Micellar Casein -kaseiinia on 40 grammaa proteiinia ja alle 4 grammaa hiilihydraatteja. Sen koostumus on kermainen ja sitä on saatavilla tällä hetkellä kahdessa herkullisessa maussa.  

- mainos -
Edellinen artikkeliMRO @ THAILAND 2022 – PART 10 – ARE YOU TRAINING PROPERLY? – BACK – 250KG DEADLIFT | OVASKAINEN
Seuraava artikkeliKOTIPOHJA PRO SERIES #3 | KOHTI VUODEN 2023 KISOJA