Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
PPS-SHOP -10%
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Jos nyt johonkin lisäravinteisiin kannattaa erityisesti panostaa, niin siihen treenin ympärille niitä on hyvä sijoittaa.

IMO tärkein on intrajuoma, hiilarilla blokataan katabolista kortisolia ja pidetään verensokerit ylhäällä ja olo energisenä. Kun verensokerit on ylhäällä, ajetaan kataboliaa tappavaa aminoa mukaan. Hiilareita on hitaampia ja nopeampia, mutta pääosin kannattaa ottaa joko osmopurea tai klusteridektsriiniä.

Highly Branched Cyclic Dextrin, 400g

Star Nutrition Highly Branched Cyclic Dextrin koostuu Cluster Dextrin® -ainesosasta. Se on erittäin tehokas hiilihydraatti, joka nautitaan juomalla ennen treeniä ja sen aikana.

OsmoLite PPS Nutrition glukoosipolymeeri

OsmoLite PPS NUTRITION on markkinoiden laadukkain glykogeenitankkaukseen soveltuva hiilihydraattivalmiste-OsmoLite sisältää korkean molekyylipainon omaavaa glukoosipolymeeriä. OsmoLite läpäisee tehokkaasti ja nopeasti vatsalaukun, näin täyttäen glykogeenivarastot nopeasti. Samalla myös muiden ravinteiden (kreatiinin, proteiinin) kulkeutuminen tehostuu.

Aminohapoiksi treeniin käy BCAA tai parempi EAA, tai sitten niiden sekoitus. EAA on kalliimpaa kuin BCAA, mutta sisältää jo pilkottuna BCAA:n kolmen aminohapon ketjun leusiini-isoleusiini-valiini.

EAA 1kg PPS Nutrition aminohapot

PPS Nutrition EAA lisäravinne sisältää korkealaatuisesta raaka-aineista valmistettua välttämättömiä aminohappoja (EAA) jotka ovat nopeasti imeytyvässä muodossa, näin edistäen palautumista ja lihaskasvua. Kyseisiä aminohappoja on saatava ravinnon kautta, sillä keho ei pysty syntetisoimaan niitä muista aminohapoista.

3 x BCAA Hardcore, 264g

BCAA koostuu kolmesta aminohaposta, L-Leusiinista, L-Isoleusiinista ja L-Valiinista. Chained Nutritionin BCAA Hardcore on tiivistetty aminohappolisä jauhemuodossa, joka sisältää näitä kaikkia kolmea aminohappoa. BCAA Hardcore ei sisällä lainkaan hiilihydraatteja tai sokereita. Tuotteen raaka-aineet ovat korkeinta laatua: aminohapot ovat vapaassa muodossa, mikä parantaa niiden imeytymistä ja vaikutusta. BCAA:n lisäksi tuote sisältää L-Glutamiinia vapaassa muodossa!

PWO, elikä boosteri näin kavereiden kesken, oikeesti preworkout juoma, ennen treeniä otettava aminonoita ja mahdollisia stimulantteja sisältävä juoma. Itse painotan kaiken vain pumppiin, joten valitsen tuotteet sen mukaan jotka pumppia edistävät, en kaipaa kofeiinia nostamaan sykettä treenissä. Kofeiinilla on kuitenkin paikkansa kun mennään yli 500mg määrään, mutta se ei ole mukavaa kerralla otettuna ja saattaa heittää pientä rytmihäiriötä. Boosterin kun valitsee stimulanttivapaana, pääsee kofeiinista eroon. Boostereissa on aminohappoja sekä mineraaleja, jotka ovat tärkeitä.

PreZone stimfree, 625 g

Yhä useammat ovat kiinnostuneita stimulanttivapaista tehonlisäjistä. Monet meistä saavat stimulantteja (esim. kofeiini) muista ravintolisistä, toiset saavat niitä riittävästi jo kahvista ja jotkut eivät halua saada niitä ollenkaan.

PreZone Stimulant Free on markkinoiden vahvimpia stimulanttivapaita Pre-Workouteja!

Old School 3.0 500g PPS Nutrition pre workout

PPS Nutrition – Old School 3.0 -ravintolisä on suunniteltu sisältämään kliinisesti tutkitut annokset tutkittuja ja myös käytännössä tehokkaiksi todettuja ainesosia. Old School 3.0 on stimulantiton tehonlisääjä, joka antaa keskittymiskykyä ja energiaa harjoitteluun, blokkaa maitohappoja treenin aikana ja aiheuttaa lihaksiin ihoa kiristävän pumpin. Ainesosat ovat tutkittuja ja ne on tarkasti valittu toimimaan synergisesti keskenään.

Boosterin boosterit. Itse sekoitan boosterien mukaan vielä lisää tuotteita, että saan kaikki ainekset efektiiviselle tasolle. Se kun harvoin auttaa, että sitruliinimalaattia on gramma kun sitä pitää olla yli 8g. Kaksi tärkeintä ovat sitruliinimalaatti sekä arginiinin muoto AAKG. Kumpaakin 8g määrä + mahdollinen boosterin sisältö. Kummatkin ovat typpioxidin(NO) tuotantoon vahvasti liitoksissa.

AAKG Power, 250 g, Neutral 31,90€

AAKG Power on Swedish Supplementsin lisäravinne, joka tarjoaa sinulle 6 g arginiini-alfa-ketoglutaraattia per annos. Vapaa aromeista, väreistä ja makeutuksesta, neutraali maku. Puhdas PWO.

OstroVit Supreme Pure A-AKG 14,90€

Supreme Pure A-AKG sisältää pelkästään puhdasta l-arginiini-alfaketoglutaraattia, ilman säilöntäaineita, väriaineita tms. A-AKG sisältää aminohappoa arginiinia sekä alfa-ketoglutaraattihapon suolaa, joka toimii typpioksidin esiasteena. A-AKG:ta käytetään laajasti mm. pumppia edistävissä tuotteissa, nautittuna ennen harjoittelun aloittamista.

Citrulline Malate PPS Nutrition Sitrulliinimalaatti

PPS Nutrition Citrulline Malate on ultra-puhdas 100% fermentoitu sitrulliinimalaatti .Ei säilöntäaineita, lisäaineita.Suomessa suunniteltu

Citrulline Malate, 240 g

itrulline Malate – Star Nutritionin klassinen ja tehokas Pre-Workout-tuote, joka sisältää 98% sitrulliinimalaattia. Lisää verenvirtausta, pumppia ja suorituskykyä!

Glutamiinia lisään boosteriin ihan vain sen takia, että uskon sen vaikuttavan immuniteettiin. Liekö brö-scienseä, ei kiinnosta.

L-Glutamine, 500 g

Pure Glutamine on puhdas glutamiini-ravintolisä merkiltä Chained Nutrition. Palautumiseen, lihasten rakentamiseen ja vastustuskyvyn parantamiseen.

L-Glutamine PPS Nutrition Aminohappojauhe

PPS Nutrition L-glutamiinijauhe on korkealaatuinen kasviperäinen glutamiini jonka imeytyminen on optimaalinen sen valmistusprosessin takia. L-Glutamine on tuotetta fermentointi menetelmällä, joka tarkoittaa  valmistusmenetelmää jossa erityinen bakteerikanta valmistaa kasvatusliuoksessa L-glutamiinia käyttäen tehokkaasti kasveista saatavaa glukoosia energiana. PPS Nutritionin kasviperäinen L-glutamiini on tästä johtuen paremmin imeytyvä ja nopeammin keholle käytettävissä oleva L-glutamiinijauhe kuin monet muut markkinoilla olevat ei kasviperäiset versiot.

- mainos -
Edellinen artikkeliNyt grindataan kyykkyä | IFBB PRO Leeni Sajalahti | Vertti Harjuniemi
Seuraava artikkeliOLYMPIA PREDICTIONS feat. Ayrton Kalek, Ronnie Niemi, Pekka Kotipohja & Antti Stenholm | Niclas Pitkänen