Untitled Document KOODILLA PAKKOTOISTO
GAZOZ.FI -10%
NIKOTIINIPUSSIT.COM - 5%
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Sarja jatkuu, nyt kovin haastava lihasryhmä, selkä, jota nähdään tekevän jos jonkin moisilla tekniikoilla. MnM selostaa nyt pahimmat virheet selkätreenissä.

PWO:ta on saatavilla monissa muodoissa. Mutant Madness All In Mutantilta on PWO, jota sinun ei tarvitse täydentää millään. Tämä PWO on suunniteltu tarjoamaan kattava valikoima aineosia samalla, kun se ei himmaile annostuksissa. PWO, joka on kehitetty sinulle, joka vedät treenit täysillä. 
PWO jossa täydet 20 aktiivista ainesosaa
Ei himmailua annostuksissa
PWO sinulle, joka annat salilla kaikkesi 
PWO-tuotteilla on markkinoilla saatavilla valtavasti. Monet niistä pidättelevät ainesosissa hiukan ja ovat pohjimmiltaan hyvin yksinkertaisia tuotteita. Mutant on kehittänyt Mutant Madness All In -tuotteen sinulle, joka etsit niin täydellistä PWO:ta, kuin mahdollista ja voit tuntea, ettei mitään puutu ja ainesosien annostus on sopiva.  
Mutant Madness All In on juuri se, all in. Täydet 20 aktiivista ainesosaa, tätä PWO:ta sinun ei tarvitse täydentää itse lisätyillä ainesosilla. Mutant Madness All In on hyvin tarkkaan suunniteltu tuote ja sisältää mm. kofeiinia kahdessa eri muodossa, sitrulliinimalaattia, beeta-alaniinia, ElevATP®, aminohappoja ja paljon muuta. 
Mutant Madness All In sisällön vuoksi tätä tuotetta pitää käyttää hieman aikaisemmin ennen treeniä, kuin mihin ehkä olet tottunut. Sekoita annos ja juo se noin 45-90 minuuttia ennen kovaa treeniä.
Edellinen artikkeliOLKAA JA OJENTAJIA @PTVGYMJOENSUU, ALL GOOD | Mika Nikkonen
Seuraava artikkeliUusi bodykisa | Oulu open 2022 | 17.9.2022