Untitled Document GAZOZ.FI -10% | KOODI PAKKOTOISTO
FITNESSTUKKU -15% USEISTA MERKEISTÄ | KOODI PAKKOTOISTO15

Kävin Vatasta tuuraamassa ja tekemässä deltsit TestoTimon kanssa.

15 x Milky Protein Bar, 30 g -25%

Aivan hullun törkeen maukas fudgemaisen koostumuksen omaava patukka alennuksessa.

Vaahtokarkkimainen vähäsokerinen proteiinipatukka. Milky Protein Bar -patukassa yhdistyvät pehmeä koostumus ja mahtava maku!

  • Paljon proteiinia, vähän sokeria
  • Mahtava vaahtokarkkimainen maku ja koostumus
  • Alle 100 kcal energiaa per patukka

Monet meistä ovat varmasti herkutelleet pehmeillä vaahtokarkeilla. Joko sellaisenaan, osana muita jälkiruokia tai grillattuna nuotiolla. Jos rakastat näitä herkullisia makeisia, mutta haluat välttää tuotteita, joissa reilut 80% energiasta tulee sokerista, suosittelemme tutustumaan Milky Protein Bar -patukoihin.

Milky Protein Bar -patukassa on sama ihanan pehmeä ja kevyt koostumus, joka saa klassiset vaahtokarkit erottumaan muista makeisista. Tällainen koostumus saa aikaan sen, että tuote melkein sulaa suuhun, kun syöt sitä. Koostumuksen lisäksi myös makua on kehitetty, ja tavoitteena oli jäljitellä perinteistä makeista. Patukassa on tasapainoinen maku ja sopiva, luonnollinen makeus.

Vaahtokarkkimaisesta mausta huolimatta ravintoarvo on aivan ylivoimainen. Patukassa on alle 100 kcal ja vain 0,5–1 grammaa sokeria. Kun se yhdistetään reilun 25 prosentin proteiinipitoisuuteen, on selvää, että Milky Protein Bar on tuote jota sekä makuhermosi että lihaksesi rakastavat!

Edellinen artikkeliOne day in Bangkok | PT Vatanen
Seuraava artikkeliArttu & Alona vlog_034 – The Holiday