Testotimo massia tekemässä.

https://testoriginal.com

Psychotic Pre-Workout, 35 annosta -15%

Psychotic Pre-Workout, Insane Labzin valmistama ravintolisä, jossa on korkea pitoisuus PWO:ta, ja jota on täydennetty innovatiivisilla ainesosilla sekä suurella määrällä tunnettuja ainesosia.

  • Korkea pitoisuus ja vahvasti tiivistetty
  • Jopa 400 mg kofeiinia per annos
  • Sisältää cocoteanolia, AMPiberryä, kiinanloisikkaa ja rohtosammakonputkea

Psychotic Pre-Workout ei yritä olla muuta kuin on. Psychotic Pre-Workout on PWO-pohjainen stimulantti korkeilla pitoisuuksilla. Tätä ainutlaatuista koostumusta on ajateltu käytettäväksi 30 minuuttia ennen fyysisiä aktiviteetteja eikä sitä tulisi ottaa nukkumaan mennessä.

Psychotic Pre-Workout on tarkoitettu niille, jotka haluavat käydä salilla ja antaa kaikkensa. Korkean kofeiinipitoisuutensa (400 mg per annos) ansiosta saat paremman suorituskyvyn lihasten kestävyysharjoitteluun sekä suuremman lihasharjoittelukapasiteetin. Näin olet pirteämpi ja voit keskittyä paremmin. 

Psychotic Pre-Workout yhdistää innovatiivisia ainesosia, kuten cocoteanolia, AMPiberryä, kiinanloisikkaa ja rohtosammakonputkea hyvin tunnettuihin aineisiin, kuten beta-alaniiniin ja kreatiiniin. Kreatiini on tärkeä ainesosa kaikille vakavasti itsensä ottavilla urheilijoille. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä voimaharjoittelussa lyhytkestoisissa ja korkean intensiteetin treeneissä 3 gramman päiväannoksella. 

Psychotic Pre-Workout ei ole kuten tavallisesti käytetty PWO, aloita siksi käyttö puolikkaalla annoksella, jotta voit tutustua sen vaikutuksiin. 

- mainos -