Adcc 2011

Viestiketju osiossa 'Kamppailulajit' , aloittaja Underdogs, 22.6.2011.

 1. cryscythe

  cryscythe

  Liittynyt:
  14.11.2006
  Viestejä:
  3 943
  Likes Received:
  407
  Alkaa kyl meikäl loppuu huumorintaju kun heel hookkeja ja kneebareja väännetään pitkäksi melkein joka matsissa. Sit on näitä muita sekoiluja vielä lisäksi ihan jatkuvasti.
  Jos ei älyä riitä sen vertaa että tottelis tuomarin käskyjä ja lopettais vääntämisen heti kun toinen taputtaa niin vois heivata kaverin noista karkeloista.

  Likainen ottelija se on. Eei noita kaikkia temppuja voi pelkän tyhmyyden piikkiin laittaa.
   
 2. Nikem

  Nikem

  Liittynyt:
  30.4.2010
  Viestejä:
  542
  Likes Received:
  0
 3. Diryan

  Diryan

  Liittynyt:
  20.5.2010
  Viestejä:
  619
  Likes Received:
  38
  Oli kyllä mahtava turnaus! Oltiin 3 rivissä ja siinä meiän edessä istuskeli mm braulio estima, roger gracie, jacare pyöri siinä koko ajan kyra gracie ja palhareksen kanssaki sai heittää vitoset. kaveri oli kyllä tosi symppiksen olonen :D helvetin hienoja matseja. päällimäiseksi jäi mieleen kyllä raskaansarjan finaali jossa werdum sai loppuun magaelhesista käsilukon mutta kaveri ei vaan taputtanu!! huhhu oli kyllä kova fiilis.. samoin palhareksen single ekassa matsissa. oli komeaa katsottavaa..
   
 4. JanneM

  JanneM

  Liittynyt:
  18.10.2005
  Viestejä:
  1 509
  Likes Received:
  228
  Palhareksen sinle = palhares nappaa kaveria jalasta ja nostaa päänsä yläpuolelle niinku pikku lapsen. :)
  On se kyllä ihme epeli. :D
   
 5. Grapplebanner

  Grapplebanner

  Liittynyt:
  22.3.2010
  Viestejä:
  1 327
  Likes Received:
  0
  Luulis pelottavan vastustajaa kuin vastustajaa jos tuon pätkämonsterin kanssa molskille joutuu. Polvileikkaukseen joutumisen riski aika oleellinen. Eikä sillä muutenkaan ole ketään kotona, ainakaan kun matsi käynnistyy.
   
 6. LowBlow

  LowBlow

  Liittynyt:
  17.12.2006
  Viestejä:
  1 158
  Likes Received:
  3
  Palhares on kyllä pirun taitava, mutta onse kyllä vitun tyhmä apina. Ei halua noudattaa koskaan sääntöjä tai tuomarin komentoa. Perseilijä, pois heti kisoista jos aina toi sama paska jatkuu ja ottelijoita loukkaantuu tahallaan.
   
 7. Thornton

  Thornton

  Liittynyt:
  10.5.2008
  Viestejä:
  28
  Likes Received:
  0
  Joo. Palharesin MMA-voitoistakin puolet on heelhookeilla ym. jalkalukoilla ja useimmat noista veti yli vastustajan jo taputtaessa. Tässä ehkä se törkein matsi: http://youtu.be/kYQaV7QrqI0

  Ei voi ymmärtää, ilmeisesti se voittaminen ei riitä vaan muistoksi pitäisi saada vielä vastustajan jalkaterä matkaan. :(
  Jos tuolla tavalla teloo vastustajaa tuomarin väliintulon jälkeen, mun mielestä ottelupalkkiosta pitäisi automaattisesti mennä tuntuva siivu vastustajalle. Ei ne polvileikkaukset ja niiden jälkeiset kuntoutuksetkaan mitään halpaa hupia ole.
   
 8. Jouni

  Jouni

  Liittynyt:
  4.8.2005
  Viestejä:
  559
  Likes Received:
  0
  Sen siitä saa kun reenaa farmilla, lehmät kun ei taputa ;)
   
 9. JanneM

  JanneM

  Liittynyt:
  18.10.2005
  Viestejä:
  1 509
  Likes Received:
  228
  Se on jännä miten noissakin kisoissa kaikki ottelijat ja yleisö ja kaikki rakastivat palharesia vaikka se tosiaan on vähän oranki...
  Edes Avellan ei luonnollisten protestointien jälkeen nurissut tai murissut asiasta, tai Lovatko kuka asteli pronssimatsiin suhteellisen vahvasti teipatun nilkan kanssa.
  Jälkibileissäkin juottivat sille kaljaa ja juhlivat siinä missä kenen muun tahansa kanssa. (ite en kyllä uskaltais juottaa Palharesta känniin) :D
   
 10. Kyrveli

  Kyrveli

  Ikä:
  28
  Liittynyt:
  11.6.2007
  Viestejä:
  339
  Likes Received:
  1
  Ihan mahtava reissu oli myös täällä. Perjantai-iltana Nottinghamissa ja lauantaina kattomaan lukkia. Jäätäviä matseja ja eritoten mieleen jäi Marcelon ja Leo Vieiran ottelut, on ne vaan taitavia. Palhares kisojen ehottomasti pelottavin tapaus, loppujen lopuksi ihan symppis kaveri mutta niitä heel hookkeja ei voi kuin pelätä :D Se sen "halaus" oli joku oma tavaramerkkimäinen temppu, en tiiä voiko siitä kaverin järjenjuoksua syyttää. Superfighti kruunas illan, vaikka itse Jacare:ta kannustinkin. Sunnuntaina sai sitten finaaleissa melkosta kyytiä seurata; Vinny Magalhaes vs Werdum finaalimatsissa Werdum saa käsilukon Vinny:stä mutta Vinny ei vaan taputa. Yleisöstä kuuluu vaan "somebody please stop that!". Absolutessa vei sitten Galvao, joka voitti myös oman sarjan. Hällä myös kisojen parasta suoritusta.

  Reissun kruunasi myös lauantai-iltana tapahtunut pieni sattuma, kun oltiin syömässä ihan jossakin normaalissa intialaisessa ravintolassa, niin yhtäkkiä sisään pärähtää läjä jiujitsu-ukkeleita ja kohta ovesta tulee itse Braulio Estima. Saatiin siinä sitten puheet kuulla ja vähän juhlatuntua haistella. Tämän jälkeen vielä kaupungilla törmättiin miesjoukkoon, jotka alkoivat yhtäkkiä tekemään käsillään alligaattorinleukoja. Lähes saman tien huomattiin sitten, että Jacare (pienessä laitamyötäsesä) seisoo 3 metrin päässä meistä. On se eriä nähdä jätkät tällein livenä :D

  Reissu ei loppujen lopuksi hirveästi kustantanut ja käteen jäi paljon hyviä muistoja, huippuluokan rollailua ja megakaupalla valokuvia. Reenimotivaatio nousi taas entisestään ihan uudelle tasolle. Tiiä häntä vaikka tulis lähdettyä jatkossakin vastaavalle ekskursiolle!
   
 11. Grapplebanner

  Grapplebanner

  Liittynyt:
  22.3.2010
  Viestejä:
  1 327
  Likes Received:
  0
  Ymmärsin sun yhdestä viestistä potkussa että oot päässy Ricksonin kanssa samaan kuvaan?!? En oo naamakirjassa mut kovast haluisin tuon kuvan nähä. Pystysitköhän laittaa näytille johonkin??
   
 12. JanneM

  JanneM

  Liittynyt:
  18.10.2005
  Viestejä:
  1 509
  Likes Received:
  228
  SUomalaiset tuomarit ja lähde
  [​IMG]

  Suomalaisista työhevosista kuvasta puuttuu Henri Prinz ja Liisa Lähteinen.
   
 13. Grapplebanner

  Grapplebanner

  Liittynyt:
  22.3.2010
  Viestejä:
  1 327
  Likes Received:
  0
  Jumangeuta mikä potretti. Taidat olla ihan kosketuksissa Hicksoniin. Nurminen ottanut aika taktisen paikan sen sijaan että olisi mennyt rivin jatkoksi. Oisittekohan muuten edes porukalla pärjänny legendalle..:D
   
 14. JanneM

  JanneM

  Liittynyt:
  18.10.2005
  Viestejä:
  1 509
  Likes Received:
  228
  Joo mulla on käsi sen pers... Eiku... :D

  Kyl mä oisin sen nippuun pistäny. ;)
   
 15. Marko Leisten

  Marko Leisten

  Liittynyt:
  23.12.2005
  Viestejä:
  141
  Likes Received:
  0
  Ja kilpailunjohtaja :)
   
 16. colombo

  colombo

  Liittynyt:
  30.8.2009
  Viestejä:
  33
  Likes Received:
  0
  Osaako kukaan valottaa, mitä siinä palhareksen toisessa matsissa tapahtui?
  Siis siinä kun matsi keskeytettiin jostain syystä ja pian jatkettiin jalka jo kainalossa?
  Eihän se sen jälkeen tainnu montaa sadasosaa enää kestää...
   
 17. Kyrveli

  Kyrveli

  Ikä:
  28
  Liittynyt:
  11.6.2007
  Viestejä:
  339
  Likes Received:
  1
  Ymmärtääkseni tuomari käsitti Palhareksen "tervehyksen" (eli se kiitos-läpsy, missä se lyö kaveria selkään lujaa ja lämäsee rinnalla pahki) hyökkäykseksi/epäurheilijamaisuudeksi/väkivaltaisuudeksi, ihan sama, niin tilanne otettiin uudestaan, missä se sitten väänsi valamiiksi mallatun heelhookin ja kaveri taputti ja vähän tais polveen sattua.
   
 18. Marko Leisten

  Marko Leisten

  Liittynyt:
  23.12.2005
  Viestejä:
  141
  Likes Received:
  0
  Ei, Palharesin tapa tervehtiä on viidakosta, ei tarkoita pahaa ja 99% otetaan läppänä vastaan.

  Kun menivät ulos matolta ja tuomari keskeytti ottelun Avellan taputti nanosekunnin sen jälkeen.
  Meidän säännöillä ottelu jatkuu samasta positiosta kun tuomari keskeyttää eli tässä tapauksessa heelhook oli kiinni ja sillä jatkettiin.
  Varmasti olisi jälkeen ajateltuna ollut viisasta Avellanin kohdalta taputtaa heti ottelun jatkuttua ettei polvi poksahda mutta hän teki oman ratkaisunsa.
   
 19. Kyrveli

  Kyrveli

  Ikä:
  28
  Liittynyt:
  11.6.2007
  Viestejä:
  339
  Likes Received:
  1
  Ahaa joo, katsojan silmään tilanne oli vähän epäselvä ja tuolla yllämainitsemallani tavalla yleisössä pohdittiin tilannetta. Mietittin tosiaan että ois ollu viisasta Avellanilla vaan taputtaa heti mutta itsepähän jokainen tekee ratkasunsa.

  Kysymyksistä puheenollen, mistä Cobrinha valitti pitkään finaalimatsin (Cobrinha-Mendes) jälkeen? Joku etu/piste joka olisi pitänyt saada? Yleisössä puhuivat jostain alasviennistä mutta meni tilanne itseltä ohi.
   
 20. JanneM

  JanneM

  Liittynyt:
  18.10.2005
  Viestejä:
  1 509
  Likes Received:
  228
  Kerronpa oman näkemykseni noista molemmista kysymyksessä olevista matseista. Näin ne melko läheltä. Olin matolla molemmissa.

  Palhares vs. Avellan matsissa heel hookista pyörittiin yli matolta ja tilanne pysähtyi. Keskytin ottelun ja palhares jatkoi vääntämistä (ei siis varsinaisesti päästänyt painetta pois missään vaiheessa) kun matsi keskeytettiin, niin Palhares luuli voittaneensa, mutta saatiin selvitettyä, että ottelua ei keskeytetty voittoon vaan siirtoon. Ottelu jatkettiin tilanteesta jossa se oli kun keskeytettiin ja Avellan yritti kierähtää pois lukosta vielä siinä vaiheessa. Eihän se siinä tilanteessa enään helppoa ole. Jalka meni yli , mutta Avellanin videon mukaan ei ole kovin paha enään.

  Cobrinha vs. Mendes matsi oli järkyttävää paskaa alusta loppuun. Molemmat itkivät täysin turhista asioista ja yritti neuvotella pisteitä itselleen. Cobrinha ja valmentajansa vielä enemmän mitä Mendes. Onneksi mattotuomari ei voi pisteytykseen vaikuttaa, niin vetoomukset meikäläisen suuntaan oli lähtökohtaisestikkin melko turhia.
  Ennen pisteitten alkua Gurgel itseasiassa sanoi Cobrinhalle "depois puxa a guarda" eli seuraavaksi vedä guardiin. Mendes teki puolittaista alasvientiä minkä Cobrinha puolusti ja sen jälkeen veti guardiin josta tuli miinus koska oli finaali ja miinukset alkaa alusta lähtien vaikka plussat vasta puolivälin jälkeen. Selvennykseksi sanottakoon, että jos Cobrinha olis antanut viedä itsensä tonttiin ja ottanut guardin siinä, niin ei olisi tullut miinuksia eikä plussia. Jonkun verran kai Cobrinhaa ja hänen valmentajaansa kismitti myös se, että eräästä tilanteesta ei tullut sviippi pisteitä, mutta tästä ei protestoitu ottelun jälkeen. Vain miinuksista. (juuri enne pisteiden alkua molemmat ovat selällään pelaamassa kaverin jalkoja ja heti pisteiden jälkeen Cobrinha nousi toiselle polvelleen. Josta siis ei olisi tullut pisteitä vaikka pisteaika olisikin jo alkanut saatika niin että osa tekniikasta tehdään ennen pisteiden alkamista)

  Mitään sen ihmeellisempää noissa tilanteissa ei kuitenkaan sääntöjen puitteissa ollut. Tietenkin tommoset torikokoukset aina näyttää yleisön silmiin hieman erikoisilta.
   

Jaa tämä sivu