Aloittelijan peruskysymykset tänne

Viestiketju osiossa 'Aloittelijoiden osio' , aloittaja Timba79, 15.11.2005.

 1. Salvia

  Salvia

  Liittynyt:
  3.4.2019
  Viestejä:
  7
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaikki paitsi kahvimaito ja kasviket on tullut laskettua. Täytyy varmaan hiueman tiputtaa noita kaloreita sitten vaikka tosta ei hirveästi viitsisi alaspäin mennä.
   
 2. narunpätkä

  narunpätkä VIP

  Liittynyt:
  25.10.2014
  Viestejä:
  4 734
  Likes Received:
  1 495
  Sukupuoli:
  Mies
  Maidossakin on kaloreita jonkin verran, samoin kuin myös rehuissakin joskin melko vähän ja niitä nyt kannattaakin olla mukana senkin takia että pitää nälkää poissa.
   
 3. -kake-

  -kake- urpo VIP

  Liittynyt:
  14.9.2011
  Viestejä:
  689
  Likes Received:
  291
  Sukupuoli:
  Mies
  Jos nyt ns. puhtaalta pöydältä pääsee aloittamaan, niin lähtisin rasvanpoiston ehdoilla. Toki alkuun saattaa lihasta tulla yhtäaikaa ja rasvaa poistua, mutta se myöhemmin hankaloituu. Ja jos nyt ensin bulkkaa vielä lisää rasvaa, niin niitä poltellessa sitten tuppaa lähtemään myös lihasta. Eli helpommalla pääsee pitkässä juoksussa, kun ottaa nyt alkuun sitä rasvaa pois.
   
 4. Punttibeke2

  Punttibeke2

  Liittynyt:
  16.12.2018
  Viestejä:
  9
  Likes Received:
  0
  Sukupuoli:
  Mies
  Mikä on ku ei vaan tuu painoo? Alussa tulee aina läskiä mutta sitte se loppuu siihen. Kroppa kyllä kasvaa ja kiristyy samalla. Kulutan töissä jo n. 3500 kaloria ni vaikeeta on pysyä plussalla vaikka usein syön n. 4000 kaloriaa pv ei silti tuu läskiä. ja mitämitä tää diettaaminen on? Itellä kyllä läskit lähtee heti ku ei syö ku sika....
   
 5. Riska

  Riska VIP

  Liittynyt:
  3.2.2010
  Viestejä:
  1 006
  Likes Received:
  55
  Sinähän sen tuossa jo ratkaisit. Jos kulutat töissä arviosi mukaan 3500 kcal ja syöt 4000 kcal päivässä, niin jäät reilusti miinuksen puolelle, kun perusaineenvaihdunnan kulutus pyörii siinä ~2000 kcal ja siihen muut aktiviteetit ja saliharjoittelu, niin pitäisi syödä ainakin sen 6500kcal päivässä, jotta päästään plussan puolelle. Maltillinen plussalla oleminen riittää (Max 500kcal päivässä), joten vältytään siltä läskin ylenmääräiseltä kerääntymiseltä.

  Kannattaa kokeilla ottaa töihin mukaan vaikka jotain gainer juomia, joista saa helposti kaloreita työpäivän aikana. Lisäksi smoothieihin saa helposti kaloreita.
   
 6. VKL

  VKL

  Liittynyt:
  12.4.2014
  Viestejä:
  9
  Likes Received:
  0
  Vinkkejä harrastusta aloittelevalle yötyöläiselle.
  Lähinnä mietin miten ja mitä kannattaisi syödä jos vetää "aamutreenin" (unien jälkeen eli 13-15 paikkeilla)
  Lisättäköön että liikkuvassa konttorissa on huonot ruokailumahdollisuudet, tämän takia kaipaisin jotain kylmiä ruokaideoita.
   
 7. maltsu

  maltsu

  Ikä:
  46
  Liittynyt:
  24.6.2015
  Viestejä:
  2 798
  Likes Received:
  1 083
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Valmiiksi keitettyjä kananmunia messiin, kulkee helposti mukana ja niillä saa terästettyä voileipä tms. ateriat aika kivasti.
   
 8. Predatori

  Predatori

  Liittynyt:
  24.8.2018
  Viestejä:
  721
  Likes Received:
  280
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Kuopio
  Banaania, rahkaa, leipää, gaineria tai heraa sekoitettuna maitoon ja sekaan kananmuna ( protskua +40g ) setti. Näillä olen itse pärjännyt työpäivät kun ei pysty ja ehdi lämmintä ruokaa syömään.
   
 9. Täysiii!

  Täysiii!

  Liittynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  1 810
  Likes Received:
  310
  Riippuu ihan siitä mitä olet tottunut syömään. Ennen treeniä esim puuro+raejuusto+marjoja tai vaikka banaani, leipä ja rahka. Jos et tykkää syödä aamiaista niin jätä väliin ja syö kunnon safka treenin jälkeen. Duunisafkat samat setit ilman puuroa jos ei voi lämmittää. Myös vaikka tonnikala+raejuusto kombo on hyvä mikäli et hiilareita erityisemmin kaipaa. Täytetyt leivät: salaattia, tomaattia, kinkkua, juustoa, kananmunaa. Munakasrullasta tykkään itse, myös kylmänä. Täytteeksi vaikka savu-/kylmäsavulohta tai palvikinkkua ja tuorejuustoa. Sitten tietysti kaikki juotavat jogurtit, smoothiet, heradrinkit jne. Lähi-idästä löytyy paljon hyviä kylmiä ruokia jos pitää mausteista. Hummusta, tabboulehia, tahinia jne pitaleivän väliin ja ääntä kohti. Jotain lihaakin mielellään koska lihastahan mä tässä yritetään kasvattaa. Riisikakut+täyslihaleikkeleet. Lista on aikalailla loputon...
   
 10. aikamies

  aikamies kääpiöiden sukua VIP

  Ikä:
  54
  Liittynyt:
  17.12.2018
  Viestejä:
  398
  Likes Received:
  218
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Tornio
  Ottamatta kantaa vuorokaudenaikaan: jos edellisestä ateriasta on aikaa yli neljä tuntia, niin puolikas banaani ja pari desiä maitoa ennen treeniä toimivat ainakin minulla hyvin.
   

Jaa tämä sivu