Ana ja möykky

Viestiketju osiossa 'Kilpailijat ja bodyjuorut' , aloittaja Slyrska, 21.9.2018.

 1. hiitti

  hiitti

  Liittynyt:
  29.12.2014
  Viestejä:
  2 820
  Likes Received:
  2 612
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Ekoja kertoja kun möykyn videoita katseli niin sain kuvan että hänellä on oikeasti iso seuraajakunta. Sen verran oli isot puheet plus tottakai kokoajan on uutta proggista tulossa. On hybridi allua, on chaos of the thingsiä, anaa ja möykkyä, räppärin uraa, seiska keissiä ja toki matkalle mahtui jonkun näyttelijän kamalan näköistä reenauttamista. Parhaita myös nuo aiemmin mainitut eri työmahdollisuuksien skippaamiset.

  No mutta kukin tyylillään. Haters gonna hate ja kateelliset ulisee.
   
  Porpula tykkää tästä.
 2. B-Ice

  B-Ice

  Liittynyt:
  28.5.2003
  Viestejä:
  475
  Likes Received:
  725
  No ei siinä kannata mitään hanttihommia ottaa samaan aikaan, kun opiskelee seitsämän eri kielen simultaanitulkiks. Vähän eri tavalla tienaa jossain suurvaltojen summitissa tulkkina ku jossain renkaiden vaihtajana.
   
  Neuvola, Petripi4, zekip and 5 others like this.
 3. Pro-Pain

  Pro-Pain Ylileveä kuljetus Mode

  Liittynyt:
  17.7.2002
  Viestejä:
  26 178
  Likes Received:
  145
  Sukupuoli:
  Mies
 4. Cadel

  Cadel

  Liittynyt:
  31.7.2016
  Viestejä:
  196
  Likes Received:
  151
  Sukupuoli:
  Mies
  Mihin se on valmis?
   
 5. zekip

  zekip

  Liittynyt:
  11.1.2013
  Viestejä:
  1 081
  Likes Received:
  363
  Sukupuoli:
  Mies
  Teatterikouluun
   
  Porpula ja Neuvola tykkäävät tästä.
 6. nkob

  nkob

  Liittynyt:
  20.4.2018
  Viestejä:
  234
  Likes Received:
  285
  Sukupuoli:
  Mies
  Ai taas?
   
 7. rai12

  rai12

  Liittynyt:
  4.10.2014
  Viestejä:
  104
  Likes Received:
  51
  Pt koulusta tulikin jo kenkää näiden huumorivideoiden takia että jospa teatterikoulu menis loppuu asti..
   
  Neuvola tykkää tästä.
 8. JudoHemmo_85

  JudoHemmo_85

  Ikä:
  33
  Liittynyt:
  29.8.2006
  Viestejä:
  16 367
  Likes Received:
  2 917
  Sukupuoli:
  Mies
  Onneksi Teatterikorkeakoulu ja nuo näyttelijätyön opintosuunnat ammattikorkeissa ovat niitä paikkoja, jonne pääsee helposti.

  Mikäli zekip:n viesti oli jotain muuta kuin huumorilla heitetty.
   
 9. JERKO01

  JERKO01

  Liittynyt:
  30.5.2017
  Viestejä:
  244
  Likes Received:
  220
  Sukupuoli:
  Mies
  Tällaisilta täysin työkykyisiltä ihmisiltä, joita työnteko ei vain kiinosta, pitäisi leikata työttömyysturva ja kaikki tuet kokonaan pois. Turhaan työssäkäyvät maksaa näiden elämän, jotka ulisee sitten kun jollain on mitä itellä ei ole. Olis iloisia siitä että ne rikkaat maksaa oman elämisensä. Eri asia ne jotka ei ole työkykyisiä. Niille voi antaa kaikki tuet mitkä nytkin.

  Enkä nyt puhu möykystä erikseen vaan yleisesti kaikista niistä joita ei vaan kiinosta tehdä töitä vaikka siihen täysin kykenisi.
   
 10. JudoHemmo_85

  JudoHemmo_85

  Ikä:
  33
  Liittynyt:
  29.8.2006
  Viestejä:
  16 367
  Likes Received:
  2 917
  Sukupuoli:
  Mies
  Saksassa 1930- ja -40-luvuilla oli käytössä kansaa reipastuttava instituutio nimeltään Reichsarbeitsdienst eli työpalvelu. Tuollainen järjestelmä voisi olla ratkaisu nyky-Suomenkin ongelmiin, johon vielä lisättäisiin kansan huonoimmalle ja vetelyyteen taipuvaiselle ainekselle muuta työnteon arvoa opettavaa toimintaa.
   
  Franke77, makpek ja Purity tykkäävät tästä.
 11. Jokk_e

  Jokk_e

  Liittynyt:
  13.2.2007
  Viestejä:
  843
  Likes Received:
  75
  Toivottavasti tämä työtön loinen lukee tämän ja tuntee piston. Oksettaa vitusti saamattomuus tässä maassa ja perseilijöiden elättäminen.
   
 12. märkäkorva

  märkäkorva

  Liittynyt:
  22.5.2014
  Viestejä:
  231
  Likes Received:
  492
  Enemmän toivon hänen läheistensä, kuten tulevan lapsensa äidin tai hänen äitinsä lukisivat näitä. Paras tietenkin olisi, jos joku sanoisi sen näille suoraan. Itseäni ainakin hävettäisi tuollainen ihan helvetisti. Olla parasiittina.
   
  BGCP323 tykkää tästä.
 13. Rantapallo

  Rantapallo

  Liittynyt:
  10.8.2006
  Viestejä:
  9 860
  Likes Received:
  3 271
  Työttömät voisivat pitää kadut puhtaina ja myöskin talvella tehdä lumityöt. Ilman työtä ei euroakaan tukia.
  Sitten työttömät voisivat myöskin siivota julkiset tilat sekä tehdä puistotyöt ja nurmikonhoitamiset.
  Sairaaloissa voitaisiin työttömiä käyttää myös helpoimpien potilaiden pesemiseen, syöttämiseen, ulkoiluttamiseen jne.
  Sekä tietysti koulujen ja vastaavien ruokalat voisivat olla työttömien pyörittämiä.
  Nämä kaikki hommat menisi normaalilla maalaisjärjellä.

  Mikä parasta sitten saataisiin lisää ihmisiä työttömäksi. Sitten voisimme alkaa katsella heillekkin pakkotöitä ilmaiseksi. Lopulta pääsisimme tilanteeseen jossa osa ammattimiehistä saataisiin korvattua ilmaisella työttömällä. Sitten voisimmekin myös pakottaa nämä ammattimiehet tekemään entisiä töitään ilmatteeksi tai ei saa euroakaan mistään. Mikäli eivät suostu otetaan terveydenhoitokin heiltä pois ja lapsilta ilmainen koulutus.
   
  Purity, Porpula, Hashiriya and 7 others like this.
 14. Rautahammas

  Rautahammas

  Liittynyt:
  7.9.2017
  Viestejä:
  112
  Likes Received:
  35
  Sukupuoli:
  Mies
  Tuskin kantasuomalaisissa suurta joukkoa löytyy jotka tietoisesti ovat työttöminä. Ihan eri on tämä muualta tullut porukka joka lypsää rahaa sen minkä ehtivät. Eikä näillä ole edes ajatusta mennä töihin. Tämä on suurempi ongelma kun yksi möykyn laiskottelu.
   
 15. Cadel

  Cadel

  Liittynyt:
  31.7.2016
  Viestejä:
  196
  Likes Received:
  151
  Sukupuoli:
  Mies
  Kyllä se näyttä arkihavaintojen perusteella olevan just toisinpäin. Maahanmuuttajat tekevät niitä hommia, jotka eivät kantaväestölle kelpaa. Kummastakin joukosta löytyy varmasti mätiä omenia.
   
  Finnlady, BGCP323, JERKO01 and 2 others like this.
 16. _MrSiima

  _MrSiima VIP

  Liittynyt:
  17.2.2007
  Viestejä:
  2 862
  Likes Received:
  1 232
  Kyllä se on todella paljon helpompaa elää palkkatyöläisenä kuin tukihelveteissä. Ainoot jotka noita tukihelvettejä kestää ja tuntuu saavan ne tuet helposti ja mutkattomasti on ne ns. yhteiskuntakelvottomiksi todetut alkkikset, maahanmuuttajat ja pitkäaikaistyöttömät. Tietysti sitä asennetta ei varmaan sellainen voi edes ymmärtää, jolle ne perusasiat on tärkeitä kuten, että luottotiedot löytyy. Jos mistään tuommosista ei välitä ja on elämänsä suhteen luovuttanut lopullisesti, niin sitten varmaan voi oikeasti olla periaatteesta työtön. Tosin sitten, jos se duuni on sellaista jota ei osaa ja joka ei pätkääkään kiinnosta, niin voipi sekin aika tuskaista olla pidemmän päälle. Esim. koulutettu ihminen lattioita luuttuamassa ammatikseen. Tietysti paremmissa asemissa olevat herkästi arvostelevat, mutta minä en vaan usko, että nykypäivänä kovin monesta on esimerkiksi siivoojaksi (fyysisesti raskas ja läpeensä tylsä työympäristö) tai marjanpoimijaksi, jos pakon edessäkään niihin pitäisi lähteä. Joku kesätyö asia erikseen, mutta noin niinkun pidemmän päälle. Ihan totta on myös tuo, että ulkomaalaistaustaisia näkee yhä enemmän noilla aloilla. Moni niistä kuitenkin oikeasti on kasvanut niin köyhissä ja heikoissa olosuhteissa, että on valmis tekemään mitä hyvänsä pienen palkkansa eteen.
   
  Viimeksi muokattu: 20.8.2019 klo 07:48
  Mies847 ja pepe tykkäävät tästä.
 17. makkarapötky96

  makkarapötky96

  Liittynyt:
  23.3.2014
  Viestejä:
  1 503
  Likes Received:
  793
  Kaupunki:
  Tampere
  Kyllä näitä löytyy ihan kantasuomalaistenkin joukossa, varsinkin nuorissa on paljon pössyttelijöitä joilla saattaa olla kymmeniä tuhansia ulosotossa eikä aikomustakaan yrittää tehdä asialle mitään.
  Vitun raivostuttavaa ja mun puolesta nappi otsaan tälläisille tapauksille
   
 18. Puttonen

  Puttonen

  Liittynyt:
  2.2.2011
  Viestejä:
  39
  Likes Received:
  45
  Sukupuoli:
  Mies
  Tuntuu riippuvan aika paljon mistä maahanmuuttaja on kotoisin, siihen miten hän työllistyy/haluaa työllistyä. Sama suomalaisiin perheisiin, valitettavan paljon ne tavat toimia opitaan jo kotona. Ei toki päde kaikkiin ihmisiin.
   
 19. Meitherson

  Meitherson

  Liittynyt:
  7.4.2013
  Viestejä:
  1 413
  Likes Received:
  869
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Oulu
  Joo meilläki kävi nii että Isä ukko paino aina nii saatanasti töitä, paljo reissuja Ruottii ja Norjaa. Eli oli "esimerkillistä" työntekoa, mutta mulle se välitty sillee ettei kaveria kiinnosta olla kotona perheen kans joka sai sitte itteni vieroksuu työntekoa jollain tasolla. Aina siitä työnteon tärkeyestä jankattii ja seki sitte alako suttaa omassa päässä ja löi bensaa liekkeihi työttömyye osalta.

  Nykyää tulee tehtyä töitä kyllä harvakseltaa. Yleesä sellasessa paikassa jossa oikeesti viihtyy. Turhaa lähen ittiäni kiusaamaan paikkaan jossa vituttaa kokoaja olla, se tuo sitte helpommi taas päihteet ja muut lieveilmiöt elämääni. Tärkein varmaa etten valita kuitenkaa tästä :D Jos Suomessa niinkin hieno laki on että jokaselle kuuluu perustoimeentulotuki nii se passaa mulle, summan saa valtio ite päättää ja minä koitan sillä pärjätä aina kun sitä tarvin. Kyllä sitä rahaa aina muuallekkin hassataa ku pelekästää työttömii, vaikka nää uuet panssarimersu poliisiautot.

  Monta tulolähettäkin ois valtiolle jos vain viitsisivät, nuuskaa kioskeihin takas ja kannabiksen laillistamisesta voitas alakaa vakavissaa jo puhuu jos tuntuu että Suomineito joutuu muuten huoraksi. Kannabis tois varmana turismia lisää ja mikä parasta saatas nää pössytteliä työttömätki kiinnostuu töistä taas joltai tasoo. Kannabis on kuitenki ensimmäinen lääkekasvi tällä planeetalla ja toinen lääke ylipäätänsä ikinä, heti naisen jälkeen:heart:

  Painotetaa vielä että kaikista asioista saa itelle ongelman, viinasta, kannabiksesta, coca-colasta ja jotku jopa perunasta.
   
  JKoH, Bueno, FinoAllaFine and 5 others like this.
 20. cbodybuilder

  cbodybuilder

  Liittynyt:
  11.4.2015
  Viestejä:
  1 316
  Likes Received:
  1 077
  Sukupuoli:
  Mies
  No maailmantalous osoittaa pahoja yskimisen merkkejä (kova brexit, Usa ja Kiinan kauppasota etc) ja silti Suomen vasemmistohallitusta ei paljon menokuri kiinnosta. Tämähän pahimmassa tarkoituksessa tarkoittaa hyvinvointivaltion romahtamista (Suomi saanut nauttia talouskasvusta vasta pari vuotta, kun taas maailmalla on vietetty talouskasvun aikaa lähemmäksi kymmenen vuotta jo), josta seuraa ainakin se hyvä asia että työtä vieroksuvat yksilöt eivät enää pääse muiden rahoilla elämään.
   

Jaa tämä sivu