[MULTI] Far Cry Primal

Viestiketju osiossa 'Pelit ja konsolit' , aloittaja allu711, 27.11.2015.

 1. allu711

  allu711

  Liittynyt:
  12.11.2012
  Viestejä:
  2 989
  Likes Received:
  1 427
  Näyttää trailerin perusteella makeelta ja menee ainakin itsellä ostoslistan kärkeen ilmestyessään ensi vuoden helmikuussa.
   
  [STAN] tykkää tästä.
 2. Jerkku

  Jerkku Dino

  Ikä:
  27
  Liittynyt:
  3.12.2010
  Viestejä:
  4 455
  Likes Received:
  622
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Kuopio
  Näihin alotusviesteihin vois pikkasen laittaa infoa mikä on kyseessä.
   
 3. jjere95

  jjere95

  Liittynyt:
  29.11.2015
  Viestejä:
  51
  Likes Received:
  10
  Sukupuoli:
  Mies
  Traileri vaikuttaa kyllä törkeen hyvältä. Oli Farcry 4:kin niin loistava peli että odotukset on korkeella tätä kohtaa.
   
 4. jjere95

  jjere95

  Liittynyt:
  29.11.2015
  Viestejä:
  51
  Likes Received:
  10
  Sukupuoli:
  Mies
 5. PerusPekka

  PerusPekka

  Liittynyt:
  18.6.2011
  Viestejä:
  364
  Likes Received:
  12
  Ostoon kyllä helposti. Tykännyt jokaisesta Far Cry- pelistä tähän asti, jotain niitä spinoffeja en ole pelannut. FC3 ja 4 sisältivät imo helvetin hienon juonen, sekä tykkäsin molempien pelien pahiksista. Laaturäiskintöjä vaikka aika copypastella meni kaksi edellistä pelillisesti.
   
 6. TML

  TML Works for me. VIP

  Ikä:
  34
  Liittynyt:
  3.12.2006
  Viestejä:
  21 440
  Likes Received:
  4 211
  Sukupuoli:
  Mies
  Tuli vastaan vähän pelivideoo, kai tota jo on vaikka missä kun julkaisu jo helmikuussa.
  Onhan tuossa kaikenlaista jännää pelimekaniikkaa, tosin itse en ole pelannut ainakaan paria viimeistä Far Cry joten en tiedä kuinka paljon niissä jo noita oli. Esimerkiksi toi scout moodi tommosella pöllöllä/haukalla yms.


  View: https://www.youtube.com/watch?v=nul1oRctc8Y
   
 7. Cyklowni

  Cyklowni

  Liittynyt:
  7.5.2009
  Viestejä:
  904
  Likes Received:
  5
  Sukupuoli:
  Mies
  Vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta, täytyy varmaan ostaa kun julkasu koittaa. Voi aiheuttaa pientä pakokauhua kun susilauma tai joku muu peto hyökkää keskellä yötä:hyper:
   
 8. Percele

  Percele

  Liittynyt:
  17.2.2004
  Viestejä:
  2 927
  Likes Received:
  24
  Varmaan hankintaan menee kuten aikaisemmatkin, vaikka FC:ssä on sitä tiettyä ärsyttävää kaavamaisuutta. Toivottavasti ovat keksineet jotain uutta - muutakin kuin elukoita...
   
 9. TML

  TML Works for me. VIP

  Ikä:
  34
  Liittynyt:
  3.12.2006
  Viestejä:
  21 440
  Likes Received:
  4 211
  Sukupuoli:
  Mies
 10. Kiukku

  Kiukku

  Liittynyt:
  5.7.2007
  Viestejä:
  2 800
  Likes Received:
  259
  Tossa Conanin videossa alkaen kohta 3.08, hajosin aivan totaalisesti. :D
   
 11. ViWylde

  ViWylde

  Liittynyt:
  7.9.2008
  Viestejä:
  243
  Likes Received:
  5
  Toi oli kyl sika hyvä pätkä.
  Ite pelin ostin melkee heti ku se tuli. Hyvä on ollut nyt kun ei ne helv.. Karhut yms nirhaa mua koko ajan.
  Suosikkeja on kyl nää sniikkailu tehävät ja sit taas inhokkeja kaikki luola tehtävät
   
 12. Biroo

  Biroo

  Liittynyt:
  30.11.2006
  Viestejä:
  6 086
  Likes Received:
  426
  Onko tää ollut ostamisen arvoinen peli?
   
 13. Tigre

  Tigre VIP

  Ikä:
  28
  Liittynyt:
  14.12.2008
  Viestejä:
  3 058
  Likes Received:
  744
  Sukupuoli:
  Mies
  No on! Vaikea sanoa onko nelosen tasoinen, ku vasta tän päivän pelaillut, mut tuntuu ainakin vielä että ei ihan yhtä hyvä, mutta aivan loistava kuitenkin. Tää mielipide että ei oo ehkä nelosen tasoinen voi muuttua kun nyt pelaillaan enemmän ja päästään kunnolla peliin sisään.

  Ite aloitin tänään tän pelin. Jumalauta että on hienosti toteutettu. Alun mammutit kohtaus oli aivan uskomattoman siisti ja kaikki muut välivideot, ne tekee tosi hienon elokuvamaisuuden ja tunnelman peliin. ollaan tunnelmassa ja elokuvamaisessa toteutuksessa falloutia ihan hitosti edellä.

  Sitten kaikki eläinten lihojen/nahkojen hankkiminen, saalisäkki, asejutut, asioiden kerääminen on aika paljon samankaltaisesti tehty kuin Far Cry nelosessa, mutta silleen eri tyylillä kuitenkin. Harmikseni pitää sanoa, että ainakin nyt alkuun tuntuu tuo asioiden keräily vähän liialliselta, tuntuu että koko ajan pitää olla se vaisto päällä, että näkee missä on mikäkin kasvi tai kivi ja ihan kuin koko ajan pitäis keräillä kaikkia asioita. Nelosessa se keräily oli todella luontevasti tehty. Vaivatonta, eikä sellaista pakon omaista vääntämistä. Nelosessa oli tosi koukuttavaa se keräily. Esim paholaisen naamioiden ja propaganda julisteiden. Mut ei tuomita vielä, ku niin vähän pelattu. Tuntuuhan tää alkuun vähän sekavalta ku ei tunne ympäristöä eikä peliä, ku on niin paljon kaikkia asioita opittavana. Sama se oli nelosessa alussa, mutta kun pelas ja pelas niin homma meni täysin luontevaksi ku oppi kaikki asiat.

  Pelin tarinaan en ole vielä päässyt oikein kun niin vähän vasta pelannut, mutta ihan varmasti hieno tarina on pelissä. Jännittää että onko nelosen tasoinen tarina, joka oli aivan helvetin laaja ja pirusti syvyyttä juonessa kaikkineen juttuineen.

  Erittäin siisti juttu muuten että tehty Far Crysta tällainen 10,000bc aikainen. Todella mielenkiintoista. Maailma, kulttuuri, eläimet ja ihan kaikki tuossa aikakaudella. Grafiikat on aivan käsittämättömän hienot, menty nelososasta eteenpäin graffoissa kyllä. ne kun oli jo siinäkin erittäin hienot.

  Sitten sellainen juttu mikä vetää tässä pelissä nelosta paremmaksi, on että tässä ihan oikeasti ahdistaa nuo eläimet. Hitto soikoon kun alussa kuljeskelin ympärin tutkistellen niin kuului joku ihme huuto, en oo varma oliko se mammutti, karhu, sapellihammastiikeri, mutta ei saatana että ahdisti, vaikka en edes nähnyt sitä otusta. Saati nyt kun tuli eka yö ja ilmoitus tuli että nyt on pedot liikkellä. Olin silleen eeeei vittu, en ala:eek:, samaan aikaan tietenkin tykäten ku ahdIstaa. :D
   
 14. Tigre

  Tigre VIP

  Ikä:
  28
  Liittynyt:
  14.12.2008
  Viestejä:
  3 058
  Likes Received:
  744
  Sukupuoli:
  Mies
  Niin ja onhan tässä kaikenlaisia kivoja pieniä uusia jutskia tullut edellisestä osasta. Että ei tää mikään kopio eri miljööllä ole.
   
 15. Tigre

  Tigre VIP

  Ikä:
  28
  Liittynyt:
  14.12.2008
  Viestejä:
  3 058
  Likes Received:
  744
  Sukupuoli:
  Mies
  Paranee paranee peli ku pääsee koko ajan enemmän sisään peliin. Koukuttaa jo kovasti. Se keräilykään ei tunnu enää väkinäiseltä, ku keräillyt niin paljon kaikkea, että saalisäkissä esim monet kasvit yms näyttää täyttä. Nyt pystyny keskittyy pääjuoneenkin ja muihin tehtäviin paremmin ja tuo keräily tulee nyt automaattisemmasti, ku ei tarvii enää niiiin paljon juttuja kerätä, ku monet keräilyjutut tällä hetkellä melkein täynnä. Enemmän se on nyt sellaista että ku vastaan tulee tarvittava juttu niin kerää samalla. Tietty jotkin pitää käydä tarkoituksella etsimässä. Myös tuo alun keräilyn ärsyttävyys johtui myös siitä, että ne kaikki valikot oli niin sekavan tuntuisesti tehty, mutta nyt kun tottunut enemmän valikon toimintaan, valikkoon jossa on keräiltyjä juttuja, niin senkin takia tuo keräily ei enää ketuta. Pakko sanoa silti että oli ne valikko jutut nelosessa kyllä aika paljon selkeämmin tehty.

  Sitten kun aikaisemmassa viestissäni puhuin nelosesta, että siinä oli siistiä esim paholaisten naamioiden keräys, niin tässä on myös tuollaista, esim oliko se nyt tiettyjen luolamaalausten keräys ja se on mukavaa ku tulee se et x määrä lisää seuraavaan palkkioon. Myös eläinten metsästys lihan tai nahan takia ihan kivaa, ku saa esim valmistettua uusia varusteita.

  Hitto muuten karhut on homoja! kiertäny kaukanta ku sellainen murisee jossain. Kerran koitin kimppuun hyökätä ja turpaan tuli ja henki lähti, ku se ei pelännyt edes tulta vaan se palava karhu vaan tulee päälle ja sytyttää mutkin tuleen siinä samalla ja raatelee hengiltä.:eek: Nelosessa jos rupes karhut pelottaa niin kranaatinheittimellä ammuin aina ne.:hyper:

  Tullut ensimmäinen henkimaailma juttukin. Toi oli ihan mahtava juttu edellisessä osassakin, et toivottavasti jatkuu ja lisääntyy nuo tripit sun muut.
  Erittäin hieno uudistus muuten se petojen kesyttäminen ja niillä pelaaminen tai niiden käskyttäminen vihollisen kimppuun. Odotan innolla millaisia elukoita tulen saamaan itselleni. Nyt on suojana iso susi ja tarkkailuksi pöllö.

  Alkaisi nyt vaan se juoni kunnolla, 2 päivää pelailtu, eikä oo ainakaan vielä lähtenyt oikeastaan yhtään käyntiin ja tosi pinnallista juttua päätehtävissä, mut voi hyvinkin olla, että se juoni lähtee jonkin ajan päästä kehittymään ja kasvamaan kunnolla.
   
 16. Tigre

  Tigre VIP

  Ikä:
  28
  Liittynyt:
  14.12.2008
  Viestejä:
  3 058
  Likes Received:
  744
  Sukupuoli:
  Mies
  Tuli tää peli pelattua aikoja sitten, mutta en loppumietteitä laittanut niin laitetaan. Petyin peliin. Pelissä ei ollut oikeastaan minkäänlaista tarinaa. Nelosessa oli aivan huikeen siisti ja iso tarina ja kova pahis. Voisi sanoa että nelosen tarina on syvyydeltään ja laajuudeltaan yli10x parempi kuin tässä. Pääjuonitehtävät on irrallisia eivätkä ne vie tarinaa eteenpäin ku ei oikein mitään kerrota kunnolla niissä välinäytöksissä juonesta ja pahiksesta. Käteen jää vain heimojen vastakkain asettelu ideana, jossa ei oo mitään sisältöä Siiten se pahis. Ull niminen pääpahis joka vilahti yhden kerran koko pelissä ennen lopputaistelua sitä vastaan... Aivan paperia koko pääpahis. Sit tässä oli myös pari välipahista ja ihan paperia nekin.

  Sitten muista asioista kuin juonesta. Far Cryissahan tosiaan on vaikka mitä erilaista tekemistä juonitehtävien lisäksi. vaikka harmitti tarinan olemattomuus niin ihan kivaa ajantappoa oli tehdä tai kerätä ympäri karttaa kaikkea eri juttuja. Tosin nelosessa nuo kaikki on nekin paljon paremmin tehty.

  Tästä pelin aikakaudesta pitää sanoa, että aluksi tuntui kivalta vaihteeksi, mutta kyllä paljon enemmän tykkäsin nelosen nykyaikaisuudesta, oikeista aseista, ajoneuvoista ja himalaja/peru miljööstä. Tuosta miljööstä tuli mieleen että tässä Primalissa ei muuten ollut siis niinkuin lähimainkaan niin korkeita vuoria kuin nelosessa joten vuorikiipeilykään ei ollut yhtään niin siistiä tässä. Myös himalaja/peru paikkana oli tunnelmaltaan helvetisti siistimpi kuin tää kivikausi.

  Ontto peli mut ihan ok ajantappoa jos on tylsää. Heh silloin ku aloitin tän pelin, niin olin alussa niin täpinöissäni että sanoin jo Fallouttia paremmaksi, mut tosi kaukana tää Falloutista on.
  Pitääpi jossain vaiheessa pelata FC3, varmasti nelosen tasoinen ja jopa parempi mitä jotkut sanoneet.
   
  Viimeksi muokattu: 14.7.2016

Jaa tämä sivu