[MULTI] For Honor

Viestiketju osiossa 'Pelit ja konsolit' , aloittaja TML, 12.2.2017.

 1. TML

  TML Works for me. VIP

  Ikä:
  32
  Liittynyt:
  3.12.2006
  Viestejä:
  19 013
  Likes Received:
  2 984
  Sukupuoli:
  Mies
  Tämmönen peli tulossa ylihuomenna. Tällä hetkellä ainakin PC:n puolella ihan avoin beta Steamissä, tosin enää tämän päivän joka ehkä meinaa meillä huomista aamuyötä. PC:llä pääsee testaa kun menee Steamissä For Honor sivulle, niin siellä on banneri jonka klikkaus avaa open betan asennuksen. 18.5GB on lataus.

  Nopeasti kävin testaamassa, ihan hauskaa hommaa.
  Vaikea genre, eli melee taistelua.
  Pelissä ihan duelia, sekä muita pelimuotoja jotka muistuttaa esim. CTF:ää.
  Pelissä on myös jatkuva osapuolien taistelu, ja seaoneita.

  Graffaltaan erittäin nätti.

  Kukaan muu testaillut?


  View: https://www.youtube.com/watch?v=Jh1-YxNJxXQ  View: https://www.youtube.com/watch?v=IEGVIPCNHpI  View: https://www.youtube.com/watch?v=ACSos7v2Hsg
   
 2. Jerkku

  Jerkku Dino VIP

  Ikä:
  24
  Liittynyt:
  3.12.2010
  Viestejä:
  4 343
  Likes Received:
  501
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Saarijärvi
  Tulihan tota vähän pelattua. Ihan hauska, mutta henk.kohtaisesti ei ole 50e arvoinen, joten ei ainakaan vielä mene ostoon.
   
 3. Pandakarhu

  Pandakarhu

  Liittynyt:
  15.1.2011
  Viestejä:
  14 401
  Likes Received:
  459
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Helsinki
  Ei jatkoon ainakaan omalla kohdalla. Saa nähdä tuleeko tuosta miten hyvä streamattava peli. Tähän mennessä ei ainakaan ole vakuuttanut.
   
 4. TML

  TML Works for me. VIP

  Ikä:
  32
  Liittynyt:
  3.12.2006
  Viestejä:
  19 013
  Likes Received:
  2 984
  Sukupuoli:
  Mies
  Itse sitten ostin pelin, tosin taustalla vähän poikkeavaa syytä.
  Frendi juuri hankki ekan peli-PC:n, ja on muuten erittäin ahkera PS4 pelaaja. Sitä sitten kiinnosti myös For Honor, joten hankittiin semmosella ajatuksella että olis peli mitä vois pelaa porukal.

  Tykkään kyllä pelistä melko paljon.

  Ongelma tällä hetkellä on vain se, että se on enimmäkseen matchmaking / loading game -simulaattori. Sen lisäksi eilen parin tunnin sisään oli muistaaksen 5 disconnectia pelistä. Eli ensin odotat melko pitkään että matchmaking hakee pelit, ja sit vielä venaat 2-3 min että kaikki on valmiina.

  Pelin erittäin suuri ongelma on se, että multiplayer on kokonaan P2P. Servereitä ei ole. Yksi pelaaja on aina host, ja jos se disconnectaa yrittää peli vaihtaa hostin ja väittäisin että joskus se vaan feilaa ja siitä kaatuu koko peli. Video aiheesta, ja jos haluaa skipata selityksen miten pingit yms toimii niin hyppää descriptionissa olevaan timestamp kohtaan.

  Pelaan itse X360 ohjaimella, ja on se kyllä paljon parempi kuin KBM. Kertoo jotain se, että olen aivan karmivan surkea pädin käyttäjä ja silti tunnissa sen eron jo huomaa.
  En ole omistanut konsolia sitten PS1, ja PC:llä hankin ekan ohjaimen viime syksynä.
  Hieman totuttelemista ylipäätään pädin käyttöön, kun se tuntuu aivan kummalliselta eikä se tosiaan ole mitenkään luonnollinen ohjaustapa jos ei ole harjoitellut. :)
   
 5. TML

  TML Works for me. VIP

  Ikä:
  32
  Liittynyt:
  3.12.2006
  Viestejä:
  19 013
  Likes Received:
  2 984
  Sukupuoli:
  Mies
  Kotakun arvostelu: http://kotaku.com/for-honor-the-kotaku-review-1792437162

  Aika samoilla linjoilla, eli tuossa keskusteltiin ennen kappaletta tuosta mikrotransaktio politiikasta ja muutenkin gearin yms saamisesta:

  Fortunately, For Honor just feels so damn good most of the time that it ultimately doesn’t matter. Even the most clumsy and gnarled duel will achieve moments of greatness. And when two experienced players operating on the same wave-length begin stringing together slashes, parries and counter-attacks in an unbroken chain, the resulting exchange feels as much like a choreographed ballet as a fight to the death…if ballets ended with severed heads flying into the orchestra.
  Hyvin hämmentävästi ei mitään puhetta yhteysongelmista.
   

Jaa tämä sivu