Game Of Thrones:HBO (spoilerit kielletty, keskustelua vain TV sarjan tapahtumista)

Viestiketju osiossa 'Musiikki / elokuvat' , aloittaja jambo, 30.3.2011.

 1. pointfiveo

  pointfiveo

  Liittynyt:
  18.6.2007
  Viestejä:
  1 379
  Likes Received:
  0
  I'll just leave this here.  Oli muuten vähän vitun upea jakso.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 25.5.2015
 2. Toad

  Toad VIP

  Liittynyt:
  7.3.2012
  Viestejä:
  1 543
  Likes Received:
  1
  Sukupuoli:
  Mies
  Huhhuh. Aikamoinen lopetus, nyt sarjaan tuli ihan uudenlaista ulottuvuuta. Nyt odotellaan taas 10 kuukautta seuraavaa kautta! :(
   
 3. Oranki

  Oranki The Pink Chocobo

  Liittynyt:
  16.6.2010
  Viestejä:
  9 820
  Likes Received:
  1 676
  Sukupuoli:
  Mies
  Olipa huikea päätösjakso! Brienne & Sandor oli aika brutaalia settiä. :wtf:
   
 4. juunas_erkki

  juunas_erkki

  Liittynyt:
  21.12.2012
  Viestejä:
  19
  Likes Received:
  0
  Paras jakso tähän mennessä. Odottavan aika on pitkä.
   
 5. wasted

  wasted

  Ikä:
  32
  Liittynyt:
  8.3.2005
  Viestejä:
  2 845
  Likes Received:
  1
  Alkukohtaus olisi saanut olla lopetus, stannis saapuu savun keskeltä ja ja lopetus.
   
 6. Vulgrim

  Vulgrim

  Liittynyt:
  11.10.2013
  Viestejä:
  660
  Likes Received:
  0
  Mahtava jakso oli kyllä. Tjooh, se on sitten about 300 päivää ennen seuraavaa jaksoa.
   
 7. Slrt

  Slrt

  Liittynyt:
  11.12.2005
  Viestejä:
  7 139
  Likes Received:
  20
  Itsellä taas on tullut päinvastaiset tuntemukset tämän kauden aikana. Jotenkin tuntuu, että loppupuoliskon jaksot tuli katsottua vain että näkee, miten nyt käy. Ja HBO:n etukäteen hypettämä "finest hour"-finaalijakso oli paha pettymys - poislukien sykettä nostattanut Brienne vs. Hound.
   
 8. RoopeK

  RoopeK

  Liittynyt:
  27.10.2011
  Viestejä:
  2 519
  Likes Received:
  2
  Loistava pätkä! Viimeiset 10 minuuttia oli melkein kyynelten arvoisia.
   
 9. Elu

  Elu

  Liittynyt:
  28.2.2009
  Viestejä:
  3 528
  Likes Received:
  55
  Arvostus Aryaa kohtaan sai kovan kolauksen. Oli ennen tätä jaksoa mun top3:ssa, mutta kyllä minua niin sydämestä riipaisi, kun se jätti Houndin sinne kitumaan. Se oli hieno mies. Brienne on kyllä myös hieno nainen. Oli tuskastuttavaa katsoa niiden kahden tappelua ja odottaa, milloin jompi kumpi saa miekan sisuksiinsa.
  Kaiken kaikkiaan hyvä jakso kyllä. Sitten vaan odottelemaan taas.
   
 10. oobee

  oobee

  Ikä:
  33
  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  127
  Likes Received:
  0
  Pirun hyvä jakso, tyydyttävä jopa! Tyrionin touhuista tuli kovin hyvä fiilis. Kun taas arya&hound-kumppanuus loppui vähän ei-niin-kuin-odotin. Ajattelin että katsellaan silmiin, pidetään kädestä kiinni ja ujutetaan neula sydämeen...jäikin vähän kylmä ja tyhjä olo kun muija lähti mitään sanomatta vaan lätkimään.
  Sitten ihmetellään taas vuos.
   
 11. proileri

  proileri

  Liittynyt:
  20.8.2006
  Viestejä:
  2 978
  Likes Received:
  1
  Brienne vs. Hound oli kyllä kova - kaupan päälle vielä cunt shot :D Ainahan voi tietty toivoa että Sandor pelastuu ihmeen kaupalla kun ei edes pää räjähtänyt, saadaan ensi kaudelle se miekka sinne sydämeen ;)

  Vähän kyllä tökkivä jakso ollakseen kauden viimeinen, jotenki kaikki kohtaukset jäivät vähän hätäisiksi kun oli kiire seuraavaan kuvioon. Ei ollut edes mitään eeppisiä loppusanoja, hö.
   
 12. Pernod81

  Pernod81

  Liittynyt:
  17.1.2012
  Viestejä:
  9 896
  Likes Received:
  1 008
  Hodoriki pääs taas valkosilmäksi heitteleen luurankoja silmäkuopista :D Vaan muuten olen kyllä hieman ns. tyhjänä tuosta Brandonin seikkailusta, ei oikein mitään sanottavaa.

  Vaan kuinkahan mahtaa lohikset tykätä olla lukittuna katakombiin? Saattaa olla vähä vihasia kun pääsevät aikanaan ulos..

  Hound kyllä kuoli (tai siis jäi kuolemaan) eri tavalla ku odotin. Odotin edelleen että olisi aikanaan päässyt Mountainin kanssa selvittään välejään. Ja samaa mieltä kuin joku sen jo mainitsi että petyin kyllä Aryaan. Vaan onhan tuo pitkä ja kivulias kuolemakin aika julma ja Aryan mielestä ihan oikein (jos se nyt edes kuolee..?)

  Lannistereiden klaani on nyt aikas levällään kun Tywin kuoli ja Tyrion lähti karkumatkalle.. Saas nähä mihin tuo perhe vielä kehittyy.
   
 13. Demac

  Demac

  Liittynyt:
  27.1.2008
  Viestejä:
  537
  Likes Received:
  0
  Eivätkä edes saaneet mahdutettua kaikkia "loppu"kuvioita tuohon jaksoon. Noh, säästyy ensi kaudellekin jotain.
   
 14. Oranki

  Oranki The Pink Chocobo

  Liittynyt:
  16.6.2010
  Viestejä:
  9 820
  Likes Received:
  1 676
  Sukupuoli:
  Mies
  Sandorin pillupotku oli Move of the Fight.
   
 15. Sininenporkkana

  Sininenporkkana

  Liittynyt:
  16.6.2004
  Viestejä:
  1 974
  Likes Received:
  23
  Oli kyllä hyvä jakso, miten tässä pystyy oikein 9-10 kuukautta odottelemaan seuraavaa jaksoa..uuh. Taitaa olla aika pahasti lannistereiden valtakausi olla lopuillaan. Jamie ja Cersei ei oikein vakuuta johtajina. Varmaankin Stannis valtaa nyt kings landingin, ellei joku muu ehdi apajille ensin. Mitäköhän Liekkimuija Jon Snowsta haluaa, kun sitä niin kovasti tuijotti. Jänniä tarinapolkuja tuohon jäi auki että mitä seuraavaksi. Vähän pettynyt että Tywin lähti, no ainakin Tyrion vielä pysyy remmissa mukana :). Ellei sitte Martin ole niin mulkku että laiva uppoaa myrskyssä :D
   
 16. Jabbar

  Jabbar

  Liittynyt:
  26.3.2009
  Viestejä:
  2 933
  Likes Received:
  441
  Tyrionin vasamat isäpapan mustaan sydämeen..feels good, man! Pohjoisen kuviot meni uusiksi viime jaksosta, Stannis tuli aika puskista. Snowssa on jotain spessua kun kaikki kiinnostuu sitä.
   
 17. Wannabe Athlete

  Wannabe Athlete Ikuinen räpiköijä VIP

  Ikä:
  30
  Liittynyt:
  2.10.2006
  Viestejä:
  3 297
  Likes Received:
  1 008
  Sukupuoli:
  Mies
  Kaupunki:
  Jyväskylä
  Tuo Stannisin armeijoiden saapuminen tuli kyllä aika puuntakaa. Ihan mielenkiintoisia käänteitä ja hyvä jakso, muttei tosiaan ehkä ihan niin suvereenia tykitystä kuin tuo "the finest hour" antoi odottaa. Loppu oli eeppinen! Taas saa kitua sitten vitoskautta odotellessa piiiitkän tovin. :(
   
 18. Cooper

  Cooper

  Liittynyt:
  22.1.2004
  Viestejä:
  6 880
  Likes Received:
  850
  Kovasti oli kiire saattaa kaikki juonenpalaset johonkin tilaan, olisi saanut olla tuplasti pitkä tää jakso. Lisäksi ei hitto mä en kestä tota Khaleesia, kunnon salkkarinäyttelijä! :D

  e. Millainekonha Frankestain Mountainista tulee? :D
   
 19. Kaapeli

  Kaapeli

  Liittynyt:
  27.2.2004
  Viestejä:
  5 832
  Likes Received:
  57
  Kukaan ei ole maininnut mitään Children of the Foresteista, vaikka niiden olemassaolo oli koko jakson suurempia paljastuksia. Childrenit olivat kuitenkin hienoinen pettymys ollen liiaksikin vain tavallisen näköisiä lapsia. Ei jäänyt aivan vastaavaa vau-efektiä kuin edellisen kauden white walkerien näyttäytymisestä päivänvalossa.
  Entäpä mikäköhän mies se vanha puunjuuriin kiinni kasvanut oli? Ei varmaankaan yksi childreneistä, koska ne tuskin vanhenevat tuon näköisiksi. Puheesta saattaisi päätellä, että hän olisi joku muinainen skinchanger, joka on pysynyt hengissä vaihtamalla kroppaa aina edellisen kuollessa. Jonkinlainen suojelija se taitaa kuitenkin olla, kun epäkuolleilla ei ollut asiaa puun alle.

  Minua kummastuttaa myös kuinka Stannisin armeija päätyi yhtäkkiä niin syvälle pohjoiseen ja millä asialla? Miksi mennä sinne riskeeraamaan turpiinsa saaminen wildlingien ja white walkerien kanssa, kun olisi sota voitettavana ja valtakunta palautettavana etelässä? Braavosista ja Dragonstonesta on todella pitkä matka pohjoiseen muurille.
  Tulee mieleen vain kaksi syytä:
  Stannis yrittää rekrytoida wildlingit oman armeijansa jatkoksi lupaamalla turvapaikan muurin takana, jos nämä auttavat miehen takaisin iron thronelle.
  Ja/tai Stannis luottaa siihen, että pohjoisen armeijat hylkäävät Boltonin ja liittyvät Stannisin tukijoihin, koska Starkit olivat Stannisin liittolaisia.

  The Hound ei sitten ollut mikään Aryan kaveri vaan tappamisesta nauttiva sadistinen murhaaja. Ja Aryasta on tulossa luultavasti salamurhaaja itsestäänkin, joten olivat matkakumppaneita aikansa vain käytännön syistä (Arya tarvitsi saattajaa ja Hound rahaa tai panttivangin).
   
 20. Snowbe

  Snowbe

  Liittynyt:
  14.9.2005
  Viestejä:
  2 906
  Likes Received:
  8
  En jaksa quottailla. Jaksossa timanttisinta oli toki Sandorin ja Briennen taistelu. "Tiesin" toki etukäteen, että Sandor kuolee, koska serkkuni jakson katsottuaan "spoilasi", että "hyviä tyyppejä kuoli" ja tiesin hänen pitävän hahmosta. Oli tosin ihan oikein Sandorille, että Arya vei hopeat ja jätti sen verissään makaamaan. Niinhän Sandor itsekin kohteli muita.

  Itsekin petyin hieman jaksoon, ei ollut ihan finest hour matskua kuin n. 10-15 min osalta.

  Liekkumuija toki haluaa pohjoisen kestomakkaraa Snowlta.

  Hienoa, että Tyrion pääsi karkuun. Diggasin siitä, kun lahtasi Tywinin ja Shaen. Ihan oikein. Mietin hetken, että miksei lahdannut myös Cerseitä, mutta ehkäpä Jaime tai joku muu olisi tehnyt moisen yrityksen tuhoontuomituksi.

  Tuskinpa Stannisin armeija haluaa wildlingejä puolelleen, tai jos haluaa, niin ei varmaan kannattaisi lahdata niistä lähes kaikkia. Näköjään white walkerit ovat pelottavia.
   

Jaa tämä sivu